Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Desivá dvojnásobná zrážka chodca v Prahe: Muža ťahalo BMW desiatky metrov

 Chodca najprv zrazilo jedno auto a potom ho za sebou ťahalo druhé.
Chodca najprv zrazilo jedno auto a potom ho za sebou ťahalo druhé. (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

PRAHA - Českí kriminalisti zverejnili desivé zábery dopravnej nehody. Pátrajú po vodičovi čierneho BMW, ktorý zachytil o podvozok chodca a ťahal ho niekoľko metrov. Muža pred tým zrazilo iné auto.

Incident sa stal pred mesiacom v Prahe. Kriminalisti od vtedy vyšetrejú dvojnásobnú dopravnú nehodu. Zo zverejnených záberov bezpečnostných kamier je zrejmé, že chodec prechádzal cez cestu po vyznačenom prechode zľava doprava v smere jazdy od Klárova k nábrežiu Kpt. Jaroša.

Opis desivej nehody

Ako opísal hovorca pražských policajtov Tomáš Hulan, keď bol chodec v druhej polovici prechodu, od Klárova prišla strieborná dodávka, ktorá do mladého muža narazila ľavou prednou časťou. Muža silný náraz odhodil na električkové koľaje. Vodič dodávky okamžite zastavil, vystúpil a chcel chodcovi pomôcť.


Prečítajte si aj:

VIDEO Desivá čelná zrážka, Monika vpálila do auta vo Veľkej Mači: Toto nemohla prežiť!


V tomto momente prichádzalo v rovnakom smere jazdy čierne BMW. Bezohľadne prešlo ležiaceho chodca a prichyteného pod podvozkom ho vlieklo tridsať metrov. Chodec nakoniec ostal ležať doráňaný na ceste a vodič na BMW odišiel nevedno kam. "Druhú dopravnú nehodu, v ktorej figuruje čiernej BMW, kriminalisti vyšetrujú pre trestné činy ťažké ublíženie na zdraví a neposkytnutia pomoci. V prípade vypátranie a odsúdenia hrozí vodičovi luxusného auta trest odňatia slobody až na päť rokov," ozrejmil Hulan.  

Chodec utrpel ťažké zranenia, pre ktoré bol následne prevezený do nemocnice. Českí policajti po vodičovi luxusného BMW stále pátrajú.

Pozrite si videá, ktoré situáciu zachytávajú.

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy. 

Zrážka chodca v Prahe

Zrážka chodca v Prahe 2

 

 

 

Viac o téme: ZrážkaChodecPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu