Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Desivá čelná zrážka, Monika vpálila do auta vo Veľkej Mači: Toto nemohla prežiť!

 Nehoda vo Veľkej Mači
Nehoda vo Veľkej Mači (Zdroj: Foto: polícia)

VEĽKÁ MAČA - Policajti zverejnili dychvyrážajúce zábery dopravnej nehody ako výstrahu pre vodičov a najmä cyklistov. K desivej zrážke došlo včera vo Veľkej Mači. Našťastie, cyklistka (21) vyviazla len s ľahkými zraneniami.

Nehoda medzi cyklistkou Monikou a vodičom auta sa stala včera po 17-tej hodine na hlavnej ceste v obci Veľká Mača v okrese Galanta. "21-ročná cyklistka išla smerom od Sládkovičova ku kostolu a pri odbočovaní z hlavnej cesty doľava nedala pravdepodobne prednosť oproti idúcemu autu Peugeot 207," informovala hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová. Na mieste zasahovali privolaní záchranári. "Žena utrpela povrchové poranenia, previezli sme ju do nemocnice v Galante," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. Polícia alkohol u vodičov nezistila. Okolnosti nehody naďalej vyšetruje.


Prečítajte si aj:

Tragická nehoda v Košiciach: Cyklista (†43) podľahol zraneniam v nemocnici


Polícia aj na základe tohto prípadu apeluje na ľudí, aby situáciu na cestách nebrali na ľahkú váhu a dôsledne rešpektovali základné pravidlá, ktoré ukladá zákon. "Nestačí, ak niekto ovláda iba techniku jazdy na bicykli či inom prepravnom prostriedku. Už v rámci policajnej prevencie sa deti učia základom v doprave, aby sa vedeli bezpečne pohybovať po cestách. Rodičia a príbuzní sú potom tí, ktorí tieto teoretické vedomosti u detí prenášajú do praxe a vychovávajú ich k zodpovednému konaniu," zdôraznila Linkešová.

Pozrite si videá z dopravnej nehody. 

UPOZORNENIE Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy

Zrážka cyklistky vo Veľkej Mači 1
Zrážka cyklistky vo Veľkej Mači 2

Viac o téme: NehodaCyklistkaVeľká Mača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu