Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Česko čelí megaškandálu roka: Kompromitujúce VIDEO Zemanovej pravej ruky, sex a drogy!

Zemanov protokolista Forejt v kompromitujúcej pozícii. Zobraziť galériu (4)
Zemanov protokolista Forejt v kompromitujúcej pozícii.

BRATISLAVA - Nelegálne drogy a sexuálne radovánky. Najbližší muž českého prezidenta Miloša Zemana si poriadne zavaril. Škandalózne odhalenia na videách majú dokazovať, že šnupe drogy a užíva si sexuálne radovánky. Kompromitujúci materiál odpálil zatiaľ najväčší škandál českej politiky v tomto roku.

Šéf protokolu v kancelárii Miloša Zemana čelí veľkému škandálu s "nelegálnymi drogami a sexuálnymi radovánkami". Portál Hlídací Pes má k dispozícii nahrávky od "dílera drog a dodávateľa sexuálnej spoločnosti", ktorá diskredituje protokolistu Jindŕicha Forejta. Z tohto dôvodu predstavuje Forejt bezpečnostné riziko. "Nahrávky potvrdzujú, že je Forejt ľahko vydierateľný," píše portál Hlídací Pes.

Jindřich Forejt
Zobraziť galériu (4)
Jindřich Forejt

Čo je na videu? Deväť videoklipov z údajného Forejtovho bytu v Prahe má dokazovať, že predstavuje bezpečnostné riziko v súvislosti s "drogami a sexom". "Séria videoklipov ukazuje Jindřicha Forejta - je polonahý a šnupe bielu látku. V miestnosti je prítomný ešte jeden človek, ktorý všetko skryto nakrúca."  Dotyčný muž si nakrúca detaily osobných vecí. Detaily záberov však portál neprezradil s tým, že sa video nechystá ani ukázať.

Česko čelí megaškandálu roka:
Zobraziť galériu (4)

Forejt po prevalení sa škandálu požiadal o uvoľnenie z pozície. Šéf protokolu na Hrade sa má podľa informácií českých médií nachádzať doma, pričom má byť chorý. "Jindřich Forejt sa k dnešku, teda k utorku 6. 12. 2016, vzdal miesta riaditeľa Odboru protokolu," napísal pred vyše hodinou Zemanov hovorca Jiří Ovčáček s tým, že ako dôvod uviedol "osobné a zdravotné" dôvody.

Česko čelí megaškandálu roka:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

Forejt robil šéfa protokolu aj prezidentovi Václavovi Klausovi. Podľa bývalého šéfa rozviedky Karel Randák predstavuje Forejt bezpečnostné riziko. "Bezpečnostné riziko je hlavne to, že také veci vôbec robí," povedal portálu. Hlavným problémom je vydierateľnosť. "Vysoko postavený štátny úradník nemôže mať v takom prípade vôbec bezpečnostnú previerku," myslí si Randák.

Zaujímavý je aj fakt, že Zeman pri audiencii pápeža Františka predstavil Forejta ako hlboko veriaceho človeka s ktorým sa počítalo na pozíciu veľvyslanca vo Vatikáne. "Najdôležitejšieho, hlboko veriaceho človeka a, dúfam, že budúceho veľvyslanca vo Vatikáne".

Forejtova kancelária je momentálne zapečatená

Nie je však vylúčené, že sa okolo šéfa protokolu rozohrali spravodajské hry, ktoré ho mali zdiskreditovať. Hlídací Pes dodáva, že identita muža, ktorý im poskytol videá nie je potvrdená. Kompromitujúce video hovorca prezidenta ako aj jeho kancelár zatiaľ oficiálne nekomentovali. Forejt bol pod tlakom kvôli niekoľkým diplomatickým škandálom. Jedným z nich bol aj neskorý príchod českej delegácie na pohreb slovenského exprezidenta Michala Kováča.

Viac o téme: SexŠkandálMiloš ZemanJindřich Forejt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu