Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Spevák z legendárnej skupiny sa bude ženiť: Áno povie svojmu partnerovi!

Jonathan Knight a Harley Rodriguez Zobraziť galériu (5)
Jonathan Knight a Harley Rodriguez (Zdroj: instagram.com/harley.rodriguez)

LOS ANGELES - Americký spevák Jonathan Knight zo skupiny New Kids on the Block a jeho priateľ, osobný tréner Harley Rodriguez sa zasnúbili. Štyridsaťsedemročný interpret potvrdil novinku v rádiu SiriusXM, a to v show Jenny McCarthy, ktorá je manželkou jeho kolegu zo skupiny Donnieho Wahlberga.

"Boli sme v Afrike, boli tam aj naši rodičia - naše matky boli pri tom a ja som sa rozhodol, že je čas požiadať ho ruku, aby sa náš vzťah stal oficiálnym," uviedol Knight a dodal, že zásnuby plánoval tri týždne pred odchodom do Afriky. "Stalo sa to na rieke Zambezi, hneď nad Viktóriinými vodopádmi. Spravili sme si nočnú večeru na loďke, len my štyria na rieke a v pozadí bol myslím hroch. Bol krásny mesiac, celé to bolo nádherné a veľmi romantické," objasnil spevák. Dvojica sa stretla v roku 2008 prostredníctvom spoločných známych.

Jonathan Knight sa preslávil v spomínanej skupine New Kids on the Block, ktorá vznikla v roku 1984 v Bostone a debutovala o dva roky neskôr eponymnou štúdiovkou. Nasledovali albumy Hangin' Tough (1988), Merry, Merry Christmas (1989), Step By Step (1990) a Face The Music (1994). Po vydaní tejto nahrávky ukončili činnosť, no v roku 2008 sa vrátili na scénu a vydali ďalšie dva albumy The Block (2008) a 10 (2013). Okrem toho majú tiež na konte spoločný album s Backstreet Boys s názvom NKOTBSB (2011). Formácia vyrazí na budúci rok na turné s Boyz II Men a Paulou Abdul. 

Viac o téme: Jonathan KnightHarley Rodriguez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu