Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezdny spevák si zavaril: V Paríži mal znásilniť dievča, prišla neuveriteľná kráľovská pomoc

Saad Lamdžarid Zobraziť galériu (2)
Saad Lamdžarid (Zdroj: youtube/Saad Lamjarred)

RABAT - Marocký kráľ Muhammad VI. zaplatí právnika populárnemu marockému spevákovi Saadovi Lamdžaridovi, ktorý vo Francúzsku čelí obvineniu zo znásilnenia. Speváka zo znásilnenia obvinila dvadsaťročná žena, podľa francúzskych vyšetrovateľov bol muž v čase činu pod vplyvom alkoholu a drog.

Dievčatko (5) nakreslilo obrázok, z ktorého rodičom behá mráz po chrbte: Tajomstvo kurzu angličtiny

Marocká agentúra MAP v utorok oznámila, že kráľ chce zaplatiť rodine 31-ročného speváka, ktorý je v Maroku veľmi populárny, výdavky za francúzskeho advokáta Erika Duponta Morettiho. Pre mnohých svojich klientov Moretti v minulosti vymohol omilostenie. O ochote kráľa postarať sa o výdavky bolo informované marocké veľvyslanectvo v Paríži, podľa ktorého o intervenciu kráľa požiadali spevákovi príbuzní.

Hviezdny spevák si zavaril:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/Saad Lamjarred)

Obvinenia proti Lamdžaridovi vzniesla dvadsaťročná žena minulú stredu, niekoľko hodín potom, čo ju podľa nej v izbe hotela pri Champs Elysées napadol. Maročan mal mať v sobotu v Paríži koncert, ale bol po vznesení obvinenia umiestnený do predbežnej väzby. Z toho istého činu ho obvinili aj v USA v roku 2010, ale vtedy vinu poprel.

V Maroku správa o jeho zatknutí vyvolala šok. Lamdžarid je populárny v celom arabskom svete a za jeho prácu ho vlani ocenil kráľ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu