Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mal to byť vysnívaný deň: Neveste na FOTO povedali strašnú správu, deň pred svadbou zomrela

Anna Swabeyová Zobraziť galériu (4)
Anna Swabeyová (Zdroj: Facebook/Anna Louise Swabey)

NEWTON AYCLIFFE - Anna Swabeyová svojho snúbenca Andyho Bella pred sobášom varovala, že by sa mohol stať vdovcom ešte skôr, ako dovŕši 30 rokov. Jej slová sa však nestihli vyplniť. Deň pred svadbou sa snúbenec dozvedela zdrvujúcu správu.

Po tom, ako stretla 24-ročná bloggerka Anna Swabeyová pána pravého, túžila už len po jedinom – rozprávkovej svadbe. Tej sa ale nedožila. Anna totiž bojovala so zákernou rakovinou a zo zlého sna sa už nestihla zobudiť. Deň pred svadbou zomrela napriek tomu, že jej lekári ešte dávali na pár mesiacov.

Majstrovi sveta diagnostikovali pokročilú rakovinu: Prestal jesť cukry, pridal tuky a porazil ju

Anne v januári 2015 lekári diagnostikovali vzácny typ mozgového nádoru, známy ako anaplastický astrocytóm. Odvtedy sa neúnavne snažila šíriť verejné povedomie o tejto chorobe a pomáhať aj ostatným, ktorí ňou trpia. V tom čase Anna spoznala Andyho a obaja sa do seba až po uši zamilovali. Mladík Annu požiadal o ruku napriek tomu, že jej lekári dávali len tri roky života.

Mal to byť vysnívaný
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Anna Louise Swabey)

Zaľúbenci sa prvýkrát spoznali na sociálnej sieti, ale od začiatku si rozumeli a po osobnom stretnutí si už nedokázali predstaviť, že by citové vzplanutie malo niekedy vyhasnúť. Napriek tomu, že Anna prekonala náročnú operáciu mozgu a musela niekoľkokrát podstúpiť chemoterapiu, Andy stál vždy pri nej. Zdravotný stav mladej ženy však nebol ružový ani po operácii.

Mal to byť vysnívaný
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Anna Louise Swabey)

Výsledky z biopsie potvrdili to najhoršie – Anna bojovala s najagresívnejším druhom rakoviny. Ani po odstránení nádoru na mozgu sa mladá žena rakoviny nezbavila. Napriek postupujúcej beznádeji sa ale nedočkavo tešila na svoju svadbu. Tú jej ale osud nedoprial. Rodina 16. septembra na Facebooku oznámila smutnú správu.

Mal to byť vysnívaný
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Anna Louise Swabey)

 

 

Viac o téme: SvadbaRakovinaNádorAnna Swabey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu