Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vražda v českom nákupnom centre: Útočníčku (33) pustili z psychiatrie, strašné detaily z jej života

Brutálna vražda v Prahe Zobraziť galériu (2)
Brutálna vražda v Prahe (Zdroj: Foto: Profimedia)

PRAHA - Českom vo štvrtok otriasla správa o brutálnej vražde zákazníčky v pražskom nákupnom centre. Surovo na ňu zaútočila tridsaťtriročná žena. Na povrch vyplávali šokujúce podrobnosti o hroznom incidente aj o samotnej vražedkyni.

Českí kriminalisti prešetrovaním prípadu zistili, že 33-ročná žena bola v deň vraždy prepustená z psychiatrickej liečebne. O niekoľko hodín neskôr si v nákupnom centre v Smíchove vyhliadla úplne náhodnú obeť. Dostala šialený nápad a rozhodla sa zniesť ju zo sveta niekoľkými ranami nožom. Podľa polície si vražednú zbraň útočníčka vyhliadla priamo v obchode. Z regálu zobrala nôž a pustila sa do besnenia. 


Prečítajte si aj:

FOTO Najtragickejší víkend v dejinách Slovenska: Kuriózne úmrtia, vražda a fatálne nehody!


"Kriminalisti v priebehu dnešného dňa 33-ročnú ženu obvinia z trestného činu vraždy. V súčasnej dobe sa žena nachádza v policajnej cele," informovala hovorkyňa pražských policajtov Iveta Martínková a doplnila, že motívom, duševným stavom obvinenej a okolnosťami jej prepustenie z psychiatrického zariadenia sa kriminalisti naďalej zaoberajú.

Ženu pustili v deň nešťastia z Psychiatrickej nemocnice Bohnice. "Psychiatrická nemocnica Bohnice vyjadruje hlbokú ľútosť nad týmto incidentom, avšak v prípade predtým liečených ľudí nemožno nikdy garantovať nulovú pravdepodobnosť agresivity k ostatným ľuďom v spoločnosti," uviedol riaditeľ liečebne Martin Hollý pre idnes.cz.

Vražda v českom nákupnom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Profimedia)

Páchateľka otrasného skutku bola v nemocnici hospitalizovaná približne dva týždne. K útoku došlo v obchode po predchádzajúcej potýčke, ktorá sa strhla medzi ženami.

Gladiátor v ženskom tele

Podľa medializovaných informácií, žena, ktorá páchateľku pozná, o nej povedala, že sa narodila ako žena, no podstupovala zmenu pohlavia, ktorú nedokončila. Údajne o sebe tvrdila, že sa cíti ako gladiátor v ženskom tele. Faktom je, že zadržaná žena má na prsiach vytetovaný nápis gladiátor.

 
 

Viac o téme: ŽenaVraždaPsychiatriaPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu