Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Autentické VIDEO z masakry v gay klube: Dievča nakrútilo zabijaka, o chvíľu bolo mŕtve!

Amanda Alvearová
Amanda Alvearová (Zdroj: YouTube)

ORLANDO - Tragédia v nočnom klube V Orlande otriasla celým svetom. Nevinné obete, vystrašení návštevníci, panika, bezbranní príbuzní a kamaráti. Toto všetko sa strhlo po bezhlavej streľbe v jednom z orladnských klubov. Medzi ľuďmi v klube bola aj žena, ktorej video vo finále paradoxne zachytáva začiatok vraždenia. Video zverejniť ešte stihla, no onedlho bola mŕtva.

Nakrpcanie videí na mobilné telefóny z rôznych tanečných a hudobných akcií, a nasledovné zdieľanie na sociálnych sieťach sa stalo medzi mladými veľkým hitom. Jedno takéto video vzniklo aj v nočnom klube Pulse v Orlande na Floride. Mladá žena na svojom videu zachytáva posledné momenty v klube, keď ešte medzi ľuďmi panovala zábava a chuť tancovať. Netušila, že jej nahrávka bude obsahovať aj prvé výstrely, ktoré spustili orlandský masaker.

Amanda Alvearová, jedna zo 49 obetí ohavného činu útočníka Omara Mateena, počas večera umiestňovala svoje videá na sieť Snapchat. Zábery vzniknutého videa poukazujú na to, že klub bol plný zabávajúcich sa ľudí. Medzi nimi boli aj Amandini priatelia. Posledné sekundy zachytili streľbu, ktorá sa v pozadí strhla. Okolie aj samotné dievča zareagovali až po desiatom výstrele. Podľa dostupných svedectiev sa ukryla aj so svojou dobrou kamarátkou na toaletách, ani to však dievčatá nezachránilo a tragickej smrti neunikli.

Alvearová študovala za zdravotnú sestru na Univerzite Južnej Floridy. Popri štúdiu pracovala ako lekárnička. Podľa výpovede jej brata bola veľká fanúšička módy a v poslednom období sa tešila zo svojho osobného úspechu, kedy sa jej podarilo schudnúť desiatky kilogramov.

Viac o téme: ŽenaStreľbaOrlando
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu