Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Obrovská pátračka v Disney parku: FOTO Batoľa sa hralo (2) na pláži, odvliekol ho aligátor!

Pláž, na ktorej ozrutný plaz zaútočil. Zobraziť galériu (2)
Pláž, na ktorej ozrutný plaz zaútočil. (Zdroj: Twitter)

ORLANDO - Americké Orlando prežíva jednu drámu za druhou. Rodičia dvojročného chlapčeka boli krátko po teroristickom útoku svedkami hororu na dovolenke. S dieťaťom navštívili zábavný park Disney World na Floride, keď sa z jazera vynoril obrovský aligátor, batoľa zovrel v mohutných čeľustiach a odvliekol ho do neznáma. Polícia oblasť intenzívne prehľadáva.

Rodičia mali podľa médií pochádzať z Nebrasky a do Disney World parku vyrazili s tromi deťmi na dovolenku. Nešťastie sa odohralo v blízkosti hotela Disney World v Orlande. Zúfalý otec sa snažil dieťa zo zovretia plaza vymaniť, ale nepodarilo sa mu to. Aligátor ho vtiahol do lagúny Seven Seas. V čase útoku mali rodičia relaxovať na pláži.

Muž (†28) nerešpektoval varovania: Šiel si zaplávať a zabil ho aligátor!

 

 

„Je tam piesková pláž a rodina na tom mieste skrátka odpočívala,“ uviedol miestny šerif Jerry Demings. „Čo viem, tak otec bol blízko a dieťa si hralo vo vode asi tridsať centimetrov od brehu, keď sa aligátor objavil,“ povedal.

Aligátor na dieťa nebadane striehol v stojatej vode, keď sa hralo. Rodičia novinárom povedali, že z miesta neodídu, dokiaľ ich syna nenájdu. Jazero momentálne prehľadávajú desiatky dobrovoľníkov a záchranárov, zatiaľ však bezvýsledne. Grand Floridian Resort  je jedným z troch luxusných hotelových komplexov lokalizovaných pozdĺž jazera, v ktorom žijú aj aligátory.

Obrovská pátračka v Disney
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com,)

Viac o téme: Batoľaútok Disney WorldAligátpr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu