Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kráska sľubovala starcovi lásku a vzťah: Poslal jej sto tisíc, následne prišlo tvrdé pristátie

(Zdroj: Polícia ČR)

BRATISLAVA - Sľubovala lásku, ale mužovi po nej zostali iba oči pre plač. Prípad, aký nemá obdobu. Čech si myslel, že našiel ženu, o ktorú sa postará a ktorá ho bude ľúbiť. Nemohol sa však popáliť viac.

„Dobra vecer. Hledam na seriozni vztahu. Milovat vareni a fitnes. Budu stastny, kdyby bys mohl odepsat. Ruslanka.“ Takto znel email, ktorý prišiel českému mužovi (71) z Trutnovska. Ten podľahol predstave, že žena naozaj potrebuje pomoc a rozhodol sa jej ju nakoniec poskytnúť.

"Keď prišiel mail, že už si Ruslana zabezpečuje potrebné dokumenty k ceste do Českej republiky, vrátane víza, ale že malý plat a nemôže si dovoliť zaplatiť letenku, bolo už len krok k tomu, aby jej začal posielať peniaze," cituje hovorkyňu Ivanu Ježkovú portál novinky.cz.

29-ročná pediatrička z Nižného Novgorodu sa prezentovala fotkami, ktoré by možno očarili nejedného muža. Za nádejný vzťah pýtala Ruslanka peniaze na presun z Ruska do Česka. Po dvojtýždňovej komunikácii ako keby muž získaval pocit istoty, že je to tá pravá.

 Následne poslal takmer sto tisíc českých korún na účet vedený v Moskve. Po tom, čo peniaze cinkli na účte, sa žena už neozvala.

"Keď odmietol poslať ďalšie peniaze, žena sa odmlčala. Keď nakoniec ani nepriletela, pochopil, že sa stal obeťou podvodu. Vec následne oznámil trutnovským policajtom," povedala Ježková. Policajti teraz pátrajú po skutočnej totožnosti Ruslanky a jej adrese. Do pátrania sa zapojil aj Interpol.

Viac o téme: KrádežDôchodcaRuslanka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu