Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Selfie horor: Kamarátky (†12,†17) chceli peknú fotku, zomreli strašnou smrťou

(Zdroj: frontera.info)

TIJUANA - Jedno dievča sa utopilo v oceáne, druhé prišlo o život kvôli ťažkým poraneniam hlavy. Taký je výsledok snahy dvoch kamarátok urobiť si selfie na zradných skalách na izolovanej pláži v Mexiku, kde kempovali so svojimi rodinami.

VIDEO Dievča vyliezlo pri koncerte na pódium: Chcelo selfie, spevák spravil čosi odporné

Polícia tvrdí, že dievčatá sa zatúlali, pretože si chceli odfotiť oceán a vyliezli na skaly pri Rosarito v Baja California, aby si tu urobili selfie. Jedno z dievčat spadlo do vody a utopilo sa, druhé našli uväznené s poraneniami hlavy medzi skalami. Predpokladá sa, že jedna z tínedžerok sa pošmykla a spadla, druhá sa ju snažila zachrániť, ale sama sa dostala do problémov.

Mexické médiá uviedli, že išlo o 12-ročnú Arandari Paolu Garcíovú a 17-ročnú Marianu 'N'. Podľa polície obe rodiny pochádzajú z Mesa de Otay v Tijuane. Bezpečnostné zložky boli zalarmované 40 minút po tom, čo sa dievčiny vytratili a niektorí z príbuzných ich zbaddali stáť na vrchole skál.

Na mieste boli nedávno osadené aj varovné značky, ktoré tu zakazujú plávanie. Hovorca Červeného kríža povedal, že dievčatá pravdepodobne zašli príliš blízko k okraju skál, aby sa vyfotili, čo sa im stalo osudným. Informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: Selfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu