Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dvaja Afganci si "podali" chlapca (14) na plavárni: V šatni mu pripravili sexuálne peklo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN - Dvaja afganskí žiadatelia o azyl boli zatknutí za údajné sexuálne zneužitie 14-ročného chlapca na verejnej plavárni v Delbrücku, v severnom Porýní-Vestfálsku. Muži vo veku 20 a 25 rokov mali svoju obeť zahnať do kúta, kde ju donútili na oboch vykonať sexuálny akt.

Utečenci v Nemecku znásilnili dievča v Aquaparku: Okamžité rozhodnutie kompetentných!

Tínedžer sa kúpal v bazéne so svojím 11-ročným kamarátom, keď ich oslovili dvaja afganskí prisťahovalci. V piatok okolo 16.45 opustili obaja chlapci bazénovú časť a zašli do spŕch, kam ich sledovala dvojica mužov, uviedol denník Westfalen-Blatt.

Podľa policajnej správy sa mladší z chlapcov dokázal skryť, ale staršieho muži schmatli v prezliekarni a donútili ho proti jeho vôli vykonať na nich sexuálne akty. O incidente boli okamžite upovedomení plavčíci, a tak Afgancov stihla polícia zatknúť priamo na mieste. Dvojica mužov bola v sobotu predvedená pred sudcu v Paderborne a zadržaná.

V Nemecku už bolo hlásených viacero útokov vo verejných bazénoch, rovnako tak aj v susednom Rakúsku čaká irackého žiadateľa o azyl súd za brutálne znásilnenie malého chlapca na toaletách plavárne.

Nemecko utratilo stovky tisíc eur na distribúciu plagátov v mnohých jazykoch, ktorých cieľom je informovať migrantov o vhodnom správaní sa k ženám. Snažia sa tak žiadateľov vychovať k rešpektovaniu žien a dievčat aj vtedy, keď majú na sebe iba plavky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu