Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Stopár v šoku, keď ho zastavili policajti: Nestačil sa čudovať, čo im vyviedol vodič

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Českí policajti riešili pred pár dňami naozaj kuriózny prípad. Keď sa pri obyčajnej hliadke pokúšali zastaviť vodiča s jedným spolujazdcom ešte nevedeli, čo ich čaká. Auto nezastavilo a išlo ďalej. Tak ho prenasledovali, aby po pár metroch nakoniec zastavilo. Pohľad do vnútra vozidla však policajtov musel zaskočiť.

Strážcovia zákona u susedov zaznamenali v posledných dňoch nárast prípadov, kedy si vodič sadne za volant opitý. Patrí medzi nich aj jazda mladíka z minulého piatka. 28-ročný mladík pri prejazde obcou Šošúvka odmietol zastaviť policajnej hliadke. Tá ho následne začala s blikajúcimi majákmi prenasledovať. Informoval o tom Policejný deník. Vodič Renaultu Laguna sa po pár metroch prenasledovania napokon rozhodol zastaviť. Keďže zrejme vedel, že by nafúkal, rozhodol sa vykonať diabolský plán.

Vodiči nenašli nikoho za volantom

"Vo chvíli, keď policajti pristúpili k vozidlu, miesto vodiča bolo prázdne," tvrdí deník. Vo vnútri auta našli iba spolujazdca a spiacu osobu na zadnom sedadle. Háčik bol v tom, že "páchateľ, teda vodič, po sebe zanechal stopy. A tie viedli zo sedadla spoza volanta na zadné sedadlá. Pri bližšom pohľade však policajti zistili, že osoba spiaca na zadnom sedadle to iba predstiera.

Stopár bol v šoku

Kuriozitou bol fakt, že spolujazdec bol stopár, ktorého vodič zobral iba pred malou chvíľou. Toho nestačil však informovať, že pil a tak bol z celej akcie poriadne prekvapený. Nakoniec celú situáciu policajtom opísal. Pod tlakom dôkazom sa vinník priznal, no fúkať odmietol. Policajti na záver zistili, že nemal ani platný vodičský preukaz. teraz mu hrozia dva roky za mrežami.

Viac o téme: StopárVodičPolicajná hliadka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu