Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Talianska polícia v pohotovosti: Vo Florencii zavraždili Američanku (†35)!

Umelkyňu Ashley Olsen našli mŕtvu v jej byte vo Florencii. Zobraziť galériu (2)
Umelkyňu Ashley Olsen našli mŕtvu v jej byte vo Florencii. (Zdroj: YouTube)

FLORENCIA - Talianska polícia vyšetruje smrť americkej občianky, ktorej telo sa našlo v prenajatom byte vo Florencii, informovala agentúra AP.

Telo 35-ročnej Ashley Olsenovej z mesta Summer Haven v americkom štáte Florida sa našlo v sobotu po tom, ako majiteľku a prenajímateľku bytu zalarmoval ženin priateľ, ktorému sa už niekoľko dní nedarilo nadviazať s ňou spojenie.

Ženu našli mŕtvu, pričom na jej krku boli pomliaždeniny a škrabance. Polícia prípad vyšetruje ako vraždu. Polícia už medzičasom vypočula Olsenovej priateľa - miestneho výtvarníka, ale neobjavila žiadne podozrivé skutočnosti.

Prípad vyvolal zdesenie v americkej komunite, ktorej predstavitelia vyjadrili nádej, že vrah bude v krátkom čase zadržaný. Viacerí Američania žijúci vo Florencii vyjadrili nádej, že pri vyšetrovaniu nedôjde k chybám ako v prípade vraždy britskej študentky Meredith Kercherovej z roku 2007.

Umelkyňu Ashley Olsen našli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Z jej spáchania bola obvinená jej americká spolubývajúca Amanda Knoxová a jej vtedajší priateľ Raffaele Sollecito. Po siedmich rokoch ťahaníc na súdoch Knoxovú vlani na jar taliansky najvyšší súd oslobodil od obvinenia z vraždy. Páchateľ vraždy Kercherovej je tak stále neznámy.

Viac o téme: TalianskoAshley OlsenFlorencia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu