Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto sa len tak nevidí: Kňaz ukradol veriacim milión na zvrhlý sex s týmto kulturistom!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

NEW YORK - V Spojených štátoch evidujú prípad zvráteného kňaza, ktorého obvinili z krádeže milióna dolárov. Na krádeži by ešte nebolo v dnešnej dobe nič zvláštne, keby ich neminul na nechutnosti. Katolícky kňaz ich prehajdákal na sex s homosexuálom. Párik si vychutnával sexuálne hry na pána a podriadeného. Veriaci poriadne zúria, určite si nepredstavovali, že ich príspevky na cirkev takto skončia.

Reverend Peter Miqueli (53) je pastor v St. Frances de Chantal v americkom meste Throggs Neck. Peniaze míňal na homosexuálne hry v posteli so svalnáčom Keithom Cristom. Mladík dokonca donútil kňaza, aby pil jeho moč. Za jednu "jazdu" zaplatil približne tisíc dolárov, informuje portál nydailynews.com.

Kňaz Peter Miqueli
Zobraziť galériu (3)
Kňaz Peter Miqueli  (Zdroj: YouTube)

Za vyzbierané peniaze sa mali opraviť v kostole varhany, zhýralý kňaz ich prehajdákal radšej na drogy. 36-stranová obžaloba má konečne skoncovať s týmito praktikami. Ukradnuté peniaze mal kňaz mínať ešte aj na dovolenky na slnečnej Floride a Taliansku.

Mladý kulturista Keith Crist
Zobraziť galériu (3)
Mladý kulturista Keith Crist  (Zdroj: YouTube)

Jeho partner, Keith Crist novinárom z amerického portálu nechcel nič povedať. "Nič vám nepoviem," zareagoval. Na podozrivé praktiky upozornila priateľka kulturistu. Tá si všimla aj zranenie na jeho kolenách, ku ktorým malo dôjsť pri hrádkach v horúcej vírivke.

Zvrhlé praktiky kňaza mali trvať až desať rokov. Vyšetrovatelia sa čudujú, že to takto dlho mohlo trvať a tiež sa pozastavili nad tým, že si veriaci nevšimli, kam ich peniaze miznú. "Nemôžeme tomu uveriť," povedal Jack Lynch portálu.

Viac o téme: SexKrádežHomosexuálKňaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu