Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Desivý náraz na Lamborghini: Mladík (24) zmietol troch ľudí, muž neprežil (†51)

Muž sa po nehode snažil dostať von z vraku
Muž sa po nehode snažil dostať von z vraku (Zdroj: Foto: youtube)

SURABAYA - Obrovská tragédia sa stala vo východnej Jáve. Mladý vodič Wiyang Lautner (24) stratil kontrolu nad luxusným autom značky Lamborghini a v rýchlosti narazil do stromu. Pred tým ale brutálne narazil do troch ľudí, jeden z nich desivý náraz neprežil. Zo záberov z miesta nešťastia behá mráz po chrbte. Upozorňujeme, že video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

Pretekár pri pouličnej naháňačke spôsobil neuveriteľnú tragédiu. V rýchlosti zachytil troch ľudí, ktorých ťahal niekoľko metrov, až kým nenarazil do stromu. Zo zošrotovaného luxusného Lamborghini sa po náraze snažil zmätený a v šoku vyjsť cez spolujazdcovo okno. Vytiahol telefón a niekomu volal. Očití svedkovia nehody sa nechápavo a rovnako v šoku desivej udalosti niekoľko sekúnd prizerali, potom prišli na pomoc.

Mladík zmietol dve ženy (44, 41) a manžela jednej z nich (†51), ktorý desivý náraz, žiaľ, neprežil. Masaker zachytil okoloidúci na video. Prípadom sa zaoberá polícia, vodiča už zadržala. Ako informoval portál news.detik.com, vodič sa podrobil testom na alkohol a drogy s negatívnym výsledkom.

Viac o téme: NehodaTragédiaVrakLamborghini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu