Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hrôzostrašný prípad neďaleko českých hraníc: Polícia našla sedem mŕtvych telíčok!

Bavorská polícia rieši hrôzostrašný prípad. Zobraziť galériu (2)
Bavorská polícia rieši hrôzostrašný prípad. (Zdroj: SITA)

WALLENFELS – Sedem tiel mŕtvych detí našla vo štvrtok nemecká polícia v dome v bavorskom Wallenfels neďaleko českých hraníc.

S odvolaním sa na políciu o tom dnes informovala agentúra DPA. Pitva kvôli zisteniu príčiny úmrtia by mala prebehnúť dnes popoludní.

Bavorská polícia rieši hrôzostrašný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

K telám v dome v trojtisícovom Wallenfels, ktorý leží asi 50 kilometrov západne od Ašu, bola privolaná lekárska záchranná služba. Zdravotníci ich teda neobjavili náhodne. Kto lekára zavolal, zatiaľ nie je jasné.

Polícia už vyhlásila pátranie po štyridsaťpäťročnej žene. Či je podozrivá zo spáchania trestného činu, polícia oznámiť nechcela. "Pátrame po nej ako po možnej matke detí," uviedla policajná hovorkyňa.

Podľa bulvárneho denníka Bild žena v dome žila 18 rokov, na konci septembra sa ale vysťahovala. So svojím mužom má údajne tri deti, ďalšie štyri má vraj z iných vzťahov.

Príčinu úmrtia detí majú určiť pitvy, ktoré sa uskutočnia dnes popoludní. Zatiaľ nie je jasné ani to, ako dlho sú deti po smrti. Podľa policajnej hovorkyne sú ale ich telá "v zlom stave". Pitva tak vraj musí preukázať napríklad aj to, či nejde o viac ako sedem jedincov. Prvé výsledky pitvy možno podľa polície očakávať až na začiatku budúceho týždňa.

Viac o téme: Wallenfels
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu