Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hororový objav v byte ruského zamestnanca sexshopu: Tri roky žil s múmiou vlastnej matky

Matku vraj nesmierne ľúbil
Matku vraj nesmierne ľúbil (Zdroj: Twitter/lifenews)

JESSENTUKI - Najprv vám prebehne mráz po chrbte, a hneď potom si položíte otázku, prečo to urobil. Keď sa dozviete motív, pochopíte, že inšpiráciu mohol nájsť aj v klasickej ruskej školskej literatúre. Predlohou mu pokojne mohol byť známy Gogoľov román Mŕtve duše.

Peniaze sa doma vždy zídu a preto si 60-ročný predavač v sexshope dal tú námahu, že vlastnú matku po smrti mumifikoval. Jej mŕtve telo spracoval pomocou soľného nálevu, aby sa nerozkladalo a nezapáchalo.

V Ruskej pitevni sa po zemi váľajú múmie mŕtvych detí!

Podivné správanie syna mŕtvej ženy si všimli aj susedia v Jessentuki. Previnilec totiž stále manipuloval s nejakými lepenkovými škatuľami odvtedy, ako sa po jeho mame zľahla zem. Navyše, domov nechcel nikoho pustiť ani pri rutinnej bytovej kontrole, informoval Rusdialog.ru. Všeteční susedia teda zavolali políciu, aby zistila, aké zmeny sa v byte udiali. Keď potom polícia dorazilo na miesto, zažila šok. Uprostred miestnosti ležalo mumifikované telo ženy!

Podľa doteraz dostupných údajov ide o telo ženy narodenej v roku 1925, ktorá v inkriminovanom byte ležala asi tri roky. Jej syn sa narodil v roku 1955 a žil spolu s ňou. Keď zomrela, pohreb nikdy nezorganizoval. Počas výsluchu sa vyjadril, že ju miloval a nechcel žiť bez nej. Ako benefit však každý mesiac poberal jej dôchodok vo výške 16-tisíc rubľov (233,28 eur), uviedol Lifenews.ru.

...

Viac o téme: Múmia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu