Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Elizabeth (†21) umrzla na smrť: Opitá odišla z párty bez kabáta, vonku bolo mínus 21 stupňov!

Elizabeth Luebkeová
Elizabeth Luebkeová (Zdroj: FB)

MILWAUKEE - Elizabeth Luebkeová odišla z párty v nedeľu v skorých ranných hodinách bez kabáta. Na sebe mala iba ľahké tielko, šortky a sieťované pančuchy. Podľa polície ju približne o pol piatej zachytila bezpečnostná kamera, v tom čase sa teplota vonku pohybovala okolo mínus 21 stupňov.

Najchladnejšia zima storočia: Experti varujú, že zamrzne všetko živé, 50-tisíc ľuďom hrozí smrť!

V lekárskej správe sa uvádza, že dievčina odišla z večierka opitá a stuhla na smrť kvôli nedostatočnému oblečeniu. Jej telo objavili až ráno o deviatej náhodní okoloidúci v americkom meste Oshkosh. V blízkosti mŕtvoly sa našiel sveter, informovala televízna stanica Fox News.

Nemenovaný priateľ prezradil, že keď prišla na párty, bola už poriadne, ale poriadne opitá, nahnevala sa na ďalšieho kamaráta a vyrútila sa von. "Je to naozaj sladký človek. Je to smutné. Má len 21 rokov. V takom mladom veku," dodal.

Podľa miestnych médií bola po odchode dcéry kontaktovaná jej matka, ktorá sa ju pokúsila v meste pohľadať. Pani Luebkeová polícii povedala, že Elizabeth mávala problémy s nárazovým pitím a bola
hospitalizovaná pre otravu alkoholom v októbri minulého roka.

Polícia varovala, že v takomto mrazivom období by nikto nemal byť vonku sám. Ľudia sa majú snažiť zostať v skupinách alebo aspoň s niekým, pre vlastnú bezpečnosť.

Viac o téme: SmrťMrázElizabeth Luebkeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu