Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Turistka (20) sa na dovolenke v Turecku skamarátila s čašníkom: Vzal ju na pláž a zničil život

Fern má na Turecko zlé spomienky
Fern má na Turecko zlé spomienky (Zdroj: Facebook)

ALANYA - Britka Fern Westlandová sa na dovolenke v Turecku spriatelila s miestnym mladíkom. Všetko bolo fajn až do momentu, kedy sa zmenil na násilnícke monštrum. Zavliekol ju na pláž a tam ju znásilnil. Teraz sa bojí vyjsť zo svojho domu v strachu, že ju opäť niekto napadne.

Dvadsaťročná Fern v septembri išla na dovolenku do tureckej Alanye, aby sa tu zrekreovala. No odchádzala odtiaľ úplne vystresovaná, vydesená a znechutená. Zažila tam totiž sexuálne peklo.

Všetko to začalo, keď sa počas svojho pobytu v známom letovisku zoznámila s čašníkom Sabrim Demirom. Počiatočné kamarátstvo ale nemalo dlhú trvácnosť. V osudný večer sa dvojica vybrala do reštaurácie Bratia, kde popíjala s bratom majiteľa a jeho priateľom. Neskôr sa presunuli do nočného klubu. Tam sa ale Sabri opil a začal sa svojej spoločníčky nevhodne dotýkať.

Turistka (20) sa na
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

"Zobrali sme sa a šli s kamarátkami späť na hotel, pretože som nechcela byť v jeho (Demirovej) blízkosti. Pred hotelom ma ale schmatol, dal ruku na ústa a odvliekol na pláž. Snažila som sa ho odstrčiť, ale nemohla som dýchať. Ťahal ma po piesku a potom ma znásilnil. Chcela som kričať o pomoc, ale vyhrážal sa mi," opísala chvíle hrôzy Westlandová. Po útoku bežala do hotela. O niekoľko hodín neskôr začal Demir dievčinu bombardovať esemeskami, v ktorých svoj čin oľutoval. "Je mi to naozaj ľúto. Neviem, prečo som to urobil. Prosím, odpusť mi," stálo v nich.

Horor v Riu: Mladíci znásilnili turistku (21) pred očami jej priateľa, toto je ich trest

Traumatizovaná Fern kontaktovala políciu o týždeň neskôr, keď sa vrátila do Škótska. Britskí policajti následne kontaktovali tureckých kolegov. Denník Daily Record kontaktoval Demira na Facebooku a pýtal si jeho stanovisko k prípadu. Mladík sa vykrúcal a poprel, že by mladú turistku znásilnil. "Je mi to ľúto. Nič som neurobil. Nemal som s ňou sex," odpísal novinárom. No vzápätí sa obrátil na samotnú Fern. "Prepáč. Prečo sa na mňa sťažuješ? Nespím s tebou. Len som ťa pobozkal. Nebojím sa."

Viac o téme: ZnásilnenieTuristkaTurecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu