Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mladík (24) brutálne zbil svoju priateľku: Tomu, ako reagovala, nebudete veriť

Livvy a Kyle Zobraziť galériu (2)
Livvy a Kyle (Zdroj: Foto: Facebook)

YORK - Láska nepozná hraníc. No, nad týmto prípadom ostáva rozum stáť. Mladý Kely v amoku surovo zmlátil svoju priateľku Livvy, ktorá skončila v nemocnici s polámanou čeľusťou. Namiesto toho, aby ho poslala kade ľahšie, vyznáva mu lásku.

Kyle Illingworth a Livvy Heppellová vyzerali ako obyčajný zamilovaný pár, ktorý sa sem-tam pohádal. Tak sa stalo aj v jeden aprílový deň. Po búrlivej hádke Kyle od priateľky odišiel, no zabudol si u nej telefón, preto sa k nej na druhý deň vrátil.

Livvy mu ale z trucu odmietla telefón dať. Mladík sa rozzúril a surovo na dievčinu zaútočil. Svoje pri tom zohralo aj to, že bol pod vpylvom alkoholu a extázy. Zasadil jej niekoľko rán. Úbohá Livvy skončila s rozmláteným nosom, polámanou čeľusťou a nadočnicovým oblúkom. Keď s útokom prestal, jednoducho odišiel. Dobitú dievčinu nechal napospas osudu. Doráňaná si musela sama privolať záchranku. 

 

 

Skončila na jednotke intenzívnej starostlivosti, lekári jej museli čeľusť vystužiť kovovými plátmi. Kyle sa po incidente skrýval, polícii sa ho podarilo dolapiť až šesť dní po krutom incidente.

Prípad skončil na súde. "Je to jeden z najhorších prípadov ťažkého ublíženia na zdraví, aké som kedy videl," opísal sudca. Ako sa ukázalo, Kyle je poriadny kvietok. Podľa britského portálu mirror.co.uk bol už 29 krát odsúdený za 42 trestných činov. V roku 2010 ho uväznili na štyri a pol roka, pretože kopal do hlavy istého muža v predajni s rýchlym občerstvením v Yorku.

Mladík (24) brutálne zbil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Na prípade je ale najzarážajúcejší fakt, že Livvy po brutálnej bitke na mladíka nezanevrela. Práve naopak, prijala ho späť. Na sociálnej sieti zverejnila zamilovaný status: "Moja láska Kyle, čo by som dala za nedeľné leňošenie v posteli s mojím chlapcom," napísala.

 

Viac o téme: LáskaBitkaPriateľkaBrit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu