Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Obeť si odniesol z ulice v náručí: Mrazivé VIDEO muža, ktorý znásilňuje ženy

Násilník si so svojou obeťou robil, čo chcel.
Násilník si so svojou obeťou robil, čo chcel. (Zdroj: YouTube)

LEEDS – Britská polícia zverejnila otrasné video, na ktorom vidno, ako vysoký holohlavý černoch doslova odniesol ženu, ktorú potom na inom mieste znásilnil. Iba 24-ročná obeť si o piatej ráno brala taxík domov, no na rohu ju oslovil tento 30 až 40-ročný násilník. Chvíľku kráčali vedľa seba, potom ju muž prosto zdvihol do náručia a šiel na miesto činu.

„Myslíme si, že video ilustruje skutočnú a závažnú povahu takýchto trestných činov a dúfame, že verejnosť sa začne sústrediť a pomôže nám identifikovať a nájsť muža zodpovedného za útok,“ povedal vedúci detektív prípadu Pat Twiggs. Kvôli zločinu polícia prezrela kamerové záznamy v širokom okolí, no muža zatiaľ nenašli.


Vraždiace deti nie sú len v hororoch: FOTO monštier, zo skutkov ktorých dodnes mrazí


Tesne pred útokom sa objavil na zadnom parkovisku miestneho hotela, asi okolo 4:40 ráno. „Ďalšie zábery ukazovali muža, ako sa prechádza okolo centra mesta Leeds. Myslíme si, že hľadal niekoho, koho by mohol napadnúť, predtým než sa zameral na obeť.“ Políciu mätie aj mužove oblečenie. Bol celý v čiernom a mal dlhý plášť, vyzeral teda ako vrátnik, informovala webstránka denníka Daily Mail.

Detektívom by pomohla aj svedkyňa, žena v bielej sukni, ktorá sa objavila na jednom z videí. Neďaleko bol zaparkovaný aj taxík, preto vyzývajú obyvateľov Leedsu, aby sa ozvali, ak niečo videli. Polícia sa obáva, že ide o násilníka, ktorý môže napadnúť ďalšie ženy, ak ho nechytia. Jeho vzorku DNA majú, no nemajú ju s čím porovnať.

Viac o téme: ZnásilnenieBritská políciaZločin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu