Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Čerstvo zasnúbená matka (†22) zašla na Malorke na pár drinkov: Z dovolenky sa už nevrátila

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BELFAST - Mladá mamička sa vybrala s partnerom na dovolenku, aby si oddýchla. No už sa nevrátila. Matka dvoch malých detí zašla so svojím čerstvým snúbencom na Malorke iba na pár drinkov. Onedlho bola mŕtva. Zatiaľ nikto netuší prečo.

Aisling Anderson (†22) bola šťastná matka dvoch malých detí. Spolu s rodinou sa vybrali na dovolenke na Mallorcu, z ktorej sa už ale nevrátila. Trojmesačné dievčatko a štvorročný chlapček prišli o svoju mamičku za záhadných okolností. V šoku je aj jej partner, s ktorým boli iba dva týždne zasnúbení, píše Belfast Live.

Aisling prišlo zle okolo desiatej večer, po tom, ako opustila bar. Náhle odpadla a už sa neprebrala. Lekári ju hodinu oživovali, no márne. Partnerovi neskôr oznámili, že jeho láske zlyhalo srdce.

Rodinou tragédia poriadne otriasla. "Aisling nemala žiadne závažné zdravotné problémy, iba krátko pred dovolenkou podstúpila dentálny zákrok. Na rande so snúbencom nemohla vypiť viac než tri drinky," poznamenal zronený strýko nebohej ženy. "Bola oddanou matkou, plná charizmy a vždy mala úsmev na tvári," dodal. 

Viac o téme: SmrťMatkaAisling Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu