Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Tyrana, ktorý dobil na smrť Mareka (†23): Detaily krutej bitky a odkaz priateľky do neba

Róbert na fotke s bývalou ženou. Zobraziť galériu (3)
Róbert na fotke s bývalou ženou. (Zdroj: Facebook)

VRBOVÉ - Róbert, ktorý mal na smrť dobiť Mareka (†23) z Vrbového, bol vo svojom okolí dobre známy. Muž s násilníckymi sklonmi si Mareka počkal a zbil ho za to, že si zastal kamaráta. Šokujúci je na celom prípade fakt, že Mareka bil aj so svojim 13-ročným synom. Marekova priateľka je z jeho smrti zdrvená. Svojmu milovanému poslala srdcervúci odkaz do neba.

Hneď na prvý pohľad Róbert budí rešpekt. Podľa informácií, ktoré sa podarilo zistiť Topkám, muža v okolí dobre poznali. Pravidelne vyrýval, vyhľadával potýčky a často sa bil. Napádal aj ľudí, ktorých nepoznal. Navyše, 34-ročný Róbert mal už aj podmienku. Pochádza z Kočína, neďalekej obce vzdialenej asi 7 kilometrov od Vrbového.

O prípade sme informovali v piatok. Róbert na smrť dobil mladého Mareka, nepomohla mu ani záchranka. Našli ho v kaluži krvi. Páchateľa následne zaistila polícia.

FOTO Tyrana, ktorý dobil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Po Vrbovom sa preháňal vo svojom aute a podľa miestnych dával šoférovať aj svojmu neplnoletému synovi. V jednej z firiem v tomto meste ho na základe informácií nechceli ani prijať do práce. Povrávalo sa, že berie pervitín a týra svoju ženu.

Róbert si ho počkal pred gymnáziom

Z opisu je teda jasné, že Róbert bol "známa firma". Podľa našich zistení bol Marek s priateľkou a kamarátmi v jednom z barov vo Vrbovom. Partia tam popíjala alkohol. Do baru prišiel aj Róbert s malým synom Patrikom (13). Podľa očitých svedkov mal Róbert poriadne vypité. Neskôr z baru Marek odchádzal odprevadiť priateľku, aby sa tam opäť vrátil. V tom čase sa Róbert slovne navážal do jedného z mužov v bare a Marek sa ho zastal.

Po odchode z baru si Mareka Róbert počkal pri gymnáziu a následne ho mal dobiť do bezvedomia. Mareka skoro ráno našli v kaluži krvi, pričom chrčal. Záchranári robili, čo mohli, ale mladíka už nezachránili. Na ceste do nemocnice zomrel. Kamaráti išli ihneď na miesto činu, aby mu zapálili sviečku.

Priateľke sa zrútil svet

Jeho priateľke sa zrútil svet. Tesne po tom, čo sa dozvedela šokujúcu správu, odoslala srdcervúcu správu svojmu nebohému priateľovi Marekovi.

FOTO Tyrana, ktorý dobil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Róbertovi hrozí až 20 rokov v base

Polícia vyšetruje prípad vo Vrbovom ako obzvlášť závažný zločin vraždy spáchaný formou spolupáchateľstva. Z vraždy je podozrivý 34-ročný muž z Vrbového, ktorý mal spolu s maloletou osobou fyzicky napadnúť 23-ročného muža. Pri útoku utrpel miestny muž viaceré devastačné zranenia hlavy, ktorým pri prevoze do piešťanskej nemocnice podľahol. Polícia o niekoľko hodín zadržala podozrivého muža a policajti mu dychovou skúškou namerali 1,21 promile alkoholu v dychu.

Vyšetrovateľ ho obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy a spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie, informovala hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová. Druhú osobu polícia vypočula a vzhľadom na jej vek, je trestné stíhanie neprípustné. Obvinenému mužovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov.

Viac o téme: VrahMarekRóbertVrbovéKočín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu