Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Miliardár Trump vyvolal škandál: Takto hrubo urazil moderátorku!

Donald Trump
Donald Trump (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Americký miliardár Donald Trump, ktorý sa uchádza o republikánsku nomináciu pre prezidentské voľby v USA, vyvolal nový škandál, pre ktorý nesmie vystúpiť s prejavom na významnom konzervatívnom fóre v USA. Po štvrtkovej televíznej debate republikánskych kandidátov na prezidenta obvinil moderátorku televízie Fox News, že naňho bola zlá, pretože menštruovala.

"Krv jej tiekla z očí, tiekla jej zo všadiaľ," citovala ho BBC. Megyl Kellyová po Trumpovi chcela, aby sa pred kamerou vyjadril k svojim nelichotivým poznámkam o ženách. Opýtala sa ho, prečo by mali voliči voliť muža, ktorý nazýva ženy "tučnými sviňami, psami, lajdákmi a ohavnými zvieratami". Trump si zažartoval, že to povedal iba o televíznej osobnosti Rosie O'Donnellovej a dodal: "Nemám čas byť úplne politicky korektný".

Po skončení televíznej debaty sa Trump na Twitteri vyjadril o moderátorke Fox News, že "nebola veľmi dobrá ani profesionálna". Vo vysielaní televízie CNN uviedol, že "mu je ľahostajná" a potom mal tú poznámku o menštruácii. Trumpa pre ňu vylúčili z jedného z najväčších zhromaždení amerických konzervatívnych aktivistov združených okolo blogu RedState. Šéfredaktor blogu Erick Erickson v piatok ráno povedal, že nechcel, aby bola jeho dcéra v rovnakej sále s Trumpom. Nejde o politickú korektnosť, ale o bežnú slušnosť, zdôraznil.

Miliardára Trumpa opustil po najnovšom škandále jeho čelný politický poradca v predvolebnej kampani. Trump povedal, že Rogera Stonea prepustil, ale Stone na Twitteri uviedol, že sa s Trumpom rozišiel pre jeho vyjadrenia o Kellyovej.  Už pred časom vyvolal Trump škandál výrokom, že mexickí imigranti prichádzajúci do USA sú zlodeji a násilníci. 

Viac o téme: Donald Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu