Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Austrália prežíva ďalšiu rukojemnícku drámu: Na mieste je polícia a obrnené vozidlá!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

PERTH - Muž, údajne vyzbrojený výbušninami, zadržiava jedného rukojemníka v parku v meste Bunbury v Západnej Austrálii. Polícia celú oblasť známu ako zátoka Koombana uzavrela. Informovala o tom austrálske médiá.

Hovorca polície Západná Austrália Samuel Dinnison potvrdil, že na mieste je špeciálna zásahová jednotka, ktorá dorazila zo 170 kilometrov vzdialeného Perthu. Správu niekoľkých internetových spravodajských serverov, že útočník má na tele pripevnenú výbušninu, však zatiaľ nemohol potvrdiť. Podľa Dinnisona doteraz nie je jasné, čo muža k zadržaniu rukojemníka viedlo.

Ako napísal spravodajský server news.com.au, polícia vyzvala verejnosť, aby sa oblasti až do ďalšieho upozornenia vyhýbala. Na mieste sú vidieť dve obrnené vozidlá a policajti v plnej výzbroji.
 
Koombana Bay je obľúbené miesto, kde sa schádzajú miestne rodiny i turisti. Neďaleko parku, ktorý obklopuje zátoku, je parkovisko pre karavany, hotel aj byty. S parkom susedí aj parkovisko kina Grand Cinemas; polícia preto vyzvala návštevníkov kinosál, aby priestor opustili.
Viac o téme: RukojemníkBunburyKoombana Bay
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu