Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rodinná dráma v Košiciach: Vladimír (29) sa vyhrážal samovraždou, zasahovali hasiči

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

KOŠICE – Rozruch v košickej mestskej časti Sever. V utorok večer približne o 22:30 sa udiala v byte na 3. poschodí na Jakobyho 9, rodinná dráma. Mladý muž Vladimír K. (29) sa opäť vyhrážal samovraždou a z okna začal vyhadzovať nábytok.

„Bolo to ako v zlej komédií. Obrovský krik a buchot. Na balkóny v susediacich bytov  vybehlo množstvo ľudí a sledovalo čo sa deje,“ opísal situáciu náš čitateľ. Vladimír K. je v okolí známy tým, že sa už štyrikrát liečil na psychiatrii, práve pre vyhrážanie sa  samovraždou. 

Celý včerajší incident začal tak, že od svojej matky žiadal peniaze. Tá mu ich odmietla dať, a tak ju vytlačil von z bytu a potom začal vyhadzovať nábytok, mikrovlnku a ďalšie veci. Na miesto dorazili privolaní hasiči.

„Prišlo šesť našich príslušníkov, ktorí boli zavolaní, aby vnikli do bytu. Muž nereagoval na naše výzvy, vyhrážal sa samovraždou a dvere odmietol otvoriť. Pomocou vyskozdvižnej plošiny, sme sa do bytu dostali cez balkón,“ informoval nás dispečer hasičov. Muža následne polícia spolu so záchranármi odviezli na psychiatriu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu