Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Strašidelná smrť tanečnice (†20): Do zadku si dala pichnúť silikón a potom to prišlo...!

Padge-Victoria Windslowe Zobraziť galériu (2)
Padge-Victoria Windslowe (Zdroj: polícia)

WASHINGTON - Američanku, ktorá počas ilegálnej skrášľovacej operácie spôsobila smrť britskej tanečnice, poslal súd vo štvrtok na 20 rokov do väzenia. Žena vpichla svojej zákazníčke do zadku silikónovú injekciu, vykonala to však tak nešikovne, že Britka zomrela. Súd podľa stanice BBC čin klasifikoval ako vraždu a žena bude môcť o podmienečné prepustenie požiadať najskôr po desiatich rokoch.

Prečítajte si aj: Strašný príbeh: Do zadku si strekla silikón, odrezali jej ruky aj nohy!

Štyridsaťtriročná Padge-Victoria Windsloweová používala priemyselný silikón na to, aby zväčšovala zadné partie ženských tiel. Keď k nej v roku 2011 prišla Britka Claudia Aderotimiová s požiadavkou na plastickú úpravu svojho zadku, privítala ju neškolená operatérka v letiskovom hoteli vo Filadelfii.

Tam do jej pozadia vstrekla väčšie množstvo nebezpečného priemyselného silikónu, proti ktorého používaniu americké úrady ženy opakovane varujú, pri podobných nelegálnych zákrokoch je však často využívaný.

Podľa vyšetrovateľov sa Windsloweová injekciou zrejme trafila do žily, silikón sa dostal dvadsaťročnej Britke do pľúc a o niekoľko hodín zomrela.

Claudia Aderotimiová
Zobraziť galériu (2)
Claudia Aderotimiová  (Zdroj: FB)

V prípade ďalšej ženy, ktorej pomáhlala zväčšiť zadnej partie až po smrti Aderotimiovej, spôsobil silikón pľúcnu embóliu a pacientka má do dnes dýchacie ťažkosti.

"Je mi naozaj ľúto ľudí, ktorým som ublížila, ale v hĺbke duše viem, že to nebol zlý úmysel," povedala pred súdom Windlsloweová, ktorá sa narodila ako muž a prekonala zmenu pohlavia.

Viac o téme: SilikónClaudia AderotimiováPadge-Victoria Windsloweová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu