Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Samovrah sa chcel ugrilovať v aute: Jeho pokus o smrť skončil katastrofou!

Auto vzbĺklo ako fakľa.
Auto vzbĺklo ako fakľa. (Zdroj: YouTube)

AUSTIN - Utorňajší pokus Texasana o samovraždu mal veľmi nepríjemnú dohru. Nielenže ublížil sebe, ale zranil aj dvoch policajtov, ktorí mu chceli v čine zabrániť a skončil s vážnymi popáleninami. Muža pravdepodobne teraz obvinia z ťažkého zločinu podpaľačstva.

Muž zavolal na políciu v skorých ranných hodinách a povedal, že plánuje spáchať samovraždu upálením. Policajti dorazili na miesto okolo druhej hodiny a uvideli muža, ako pokojne kráča okolo svojho zaparkovaného štvorkolesového tátoša.

Keď sa však pokúsili k nemu prísť bližšie, muž zrýchlil a nasadol do vozidla. Pri pokuse o jeho záchranu zrazu niečo explodovalo a oheň zranil okrem samovraha aj dvoch policajtov. Celý incident natočila kamera v policajnom aute.

Samovrah po explózii najprv z vozidla vystúpil, potom sa pokúsil dostať naspäť, ale oheň bol napokon taký ničivý, že sa zvíjal na ceste v bolestiach.

Dvaja policajti utrpeli len menšie popáleniny rúk a oboch po ošetrení ešte v utorok prepustili. Muž zostáva v nemocnici s vážnymi popáleninami.

Polícia sa pre médiá vyjadrila, že pravdepodobne bude čeliť obvineniu z prvého stupňa ťažkého zločinu podpaľačstva, pretože svojim nepodareným činom zranil iných ľudí. Ako došlo k explózii a šíreniu ohňa, zatiaľ vyšetrovatelia neuviedli. Predpokladá sa, že muž sa polial benzínom.

Zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu