Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dámy, máte šancu: Princ Harry túži po vlastnej rodine, chcel by ju čoskoro!

Princ Harry
Princ Harry (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Britský princ Harry dnes pripustil, že vidieť, ako sa rozrastá rodina jeho brata Williama, v ňom vzbudzuje túžbu založiť si vlastnú. Informovala o tom agentúra AP.

Harry, v tretí deň svojej týždennej cesty po Novom Zélande, pre televíziu Sky News uviedol, že by bol veľmi rád, keby mal čoskoro vlastných potomkov a partnerku, s ktorou by zdieľal život.

"Stane sa to, keď sa to stane," konštatoval dnes pre Sky News člen britskej kráľovskej rodiny, ktorý vo štvrtok oficiálne ukončil v Sydney štvortýždňový výcvik s austrálskou armádou. Mladší zo synov princa Charlesa a zosnulej princeznej Diany zatiaľ nevidel osobne princeznú Charlotte - svoju novorodenú neter a zároveň druhé dieťa princa Williama a jeho manželky Kate. Stretnúť by sa s ňou mal po návrate z Nového Zélandu do rodnej Británie.

Harryho podľa vlastných slov potešilo narodenie malej Charlotty a teší sa, ako ju bude môcť držať v náručí po príchode na Britské ostrovy. Princ Harry zostane do 16. mája na Novom Zélande, kde navštívi mestá Christchurch, Whanganui, Linton a Auckland. Podľa agentúry AP mal v minulosti tento britský princ niekoľko dlhodobých vzťahov, avšak naďalej ostáva slobodný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu