Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Totálny hyenizmus v kauze Kramný: Šokujúce FOTO mŕtvol Moniky a Klárky na pitevnom stole!

Petr Kramný, nebohé Monika a Klárka Zobraziť galériu (2)
Petr Kramný, nebohé Monika a Klárka (Zdroj: Foto: tv nova)

PRAHA - Šok zažili redaktori českej televízie Nova po príchode do práce. E-mailom im niekto zaslal fotografie nebohej Moniky Kramnej a jej dcérky Klárky, ktoré vznikli v Egypte ešte pred pitvou. Snímky vyrazili dych aj skúseným novinárom.

Fotografie so šokujúcim a závažným obsahom dorazili v počte 40 kusov. Podľa informácií televízie fotky zaslal človek, ktorý je členom Českej advokátskej komory, no s veľkou pravdepodobnosťou nie je ich autorom.

Vyvstáva otázka, kto mohol mať prístup k mŕtvym telám a snímky ďalej posúvať. Rovnako aj to, prečo Egypťania fotili nahé ženy na pitevnom stole. Obrázky vznikli pravdepodobne 31. júla 2013 a čo je zarážajúce, nie sú súčasťou vyšetrovacieho spisu. Opäť sa preto natíska otázka, kto by nebohé ženy fotil pre súkromné účely. 

Totálny hyenizmus v kauze
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: tv nova)

Českí kriminalisti zrejme tieto fotografie uvideli až potom, čo ich na ne upozornili redaktori. Teraz ich budú skúmať. V každom prípade ide o prekročenie základných etických pravidiel. Je šokujúce, aby sa takéto snímky šírili, a dokonca aby boli posunuté novinárom. "Keď si overím meno človeka, ktorý tie fotografie zatajil pred políciou, tak sa postarám, aby bol vyčiarknutý zo zoznamu Českej advokátskej komory," uviedla Kramného obhajkyňa Jana Rejžková pre denník Blesk.

Podľa vyšetrovateľov Moniku a jej dcérku Klárku zabil Petr Kramný elektrickým prúdom. Kramný to popiera a tvrdí, že so smrťou svojich najbližších nemá nič spoločné. Podľa neho bola celá jeho rodina otrávená a len on to prežil.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu