Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Žena si nakrúcala VIDEO policajného zásahu: Jeden sa na ňu vrhol ako zmyslov zbavený!

Americkí policajti sú zrejme akýsi nervózni. Zobraziť galériu (2)
Americkí policajti sú zrejme akýsi nervózni. (Zdroj: YouTube)

SOUTH GATE – Americkí príslušníci policajných zložiek sú po viacerých udalostiach minulých mesiacov pod drobnohľadom verejnosti. Pred pár dňami takto jedna slečna zachytila na video trojicu amerických maršalov, ako stoja pred domom. Asi 3 až 4 metre od nich stála žena, ktorá mužov zákona filmovala na mobil alebo telefón. Jeden z nich však takýto tlak nevydržal!

Na zázname počuť túto ženu, ako obhajuje svoje právo policajtov filmovať. „Kvôli vám sa necítim bezpečne,“ povedala. Maršali totiž hliadkovali na mieste, kde sa podľa ich informácií mali stretnúť členovia motorkárskeho gangu. Žena sústavne rozpráva o svojich právach, napokon to jeden z nich nevydrží.


Prečítajte si aj Ďalší škandál v USA: Na VIDEO nakrútili policajta, ktorý zastrelil od chrbta Afroameričana!


Držiac v ruke zbraň pomaly kráča k žene, kúsok pred ňou sa už rozbehne. Žena sa, samozrejme zbrane a veľkého muža zľakne, aj keď na ňu nemieri a začne rýchlo cúvať. Maršal jej nahrávacie zariadenie vytrhne z rúk, hodí ho na zem a ešte po ňom dupne. Odkopne ho preč, čím sa definitívne zničí.

Incidentom sa už zaoberá polícia, prípad sa vyšetruje: „Sme si vedomí tohto videa a incident je predmetom vyšetrovania. Stále to skúmame,“ povedal hovorca maršalov Spojených štátov. Polícia v South Gate, kde sa celá vec odohrala, oznámila, že o incidente boli informovaní skôr, ako sa na internete objavilo video.

Americkí policajti sú zrejme
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu