Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Strelca z vysokej školy zadržala polícia: Ozbrojený sa skrýval na pláži vzdialenej 880 km!

Streľba na vysokej škole v Goldsboro
Streľba na vysokej škole v Goldsboro (Zdroj: SITA)

WASHINGTON – Americkej polícii sa dnes podarilo zadržať muža podozrivého zo zastrelenia pracovníka vysokej školy v meste Goldsboro v štáte Severná Karolína. Informovala o tom agentúra Reuters s odvolaním sa na tamojšiu políciu.

Podozrivého Kennetha Stancila (20), ktorý v pondelok ráno vtrhol s puškou do areálu vysokej školy Wayne Community College, kde zastrelil riaditeľa kopírovacích služieb, našli muži zákona dnes ráno spať na pláži v štáte Florida. Predstaviteľ polície v Goldsboro odmietol dnes ráno odpovedať na otázku, ako sa Stancil dostal z miesta činu až na floridskú pláž, ktorá je vzdialená od mesta Goldsboro približne 880 kilometrov.

Údajný strelec mal počas zatknutia na pláži pri sebe nôž, pričom následne skončil v cele väzenia v meste Daytona Beach na Floride. Dvadsaťročný Stancil v minulosti študoval na vysokej škole Wayne Community College, kde došlo k incidentu. Obeťou jeho streľby sa stal v pondelok dlhoročný zamestnanec školy a riaditeľ tamojšieho kopírovacieho centra Ron Lane, pre ktorého pracoval Stancil počas štúdia. Motív strelcovho konania nebol bezprostredne známy.

Celý areál Wayne Community College po pondelkovej krvavej streľbe uzavreli a študentov evakuovali, zatiaľ čo polícia pátrala po útočníkovi, ktorý z miesta ušiel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu