Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Matka spadla s autom z mosta do rieky: Vrak po 13 hodinách objavil rybár, zažil zázrak!

Vrak auta, v ktorom dieťatko našli
Vrak auta, v ktorom dieťatko našli (Zdroj: Twitter)

SALT LAKE CITY – Rybár v americkom štáte Utah objavil po 13 hodinách od tragickej nehody visieť z vraku auta len 18-mesačné dieťa, ktoré akoby zázrakom prežilo. Informovala dnes o tom BBC.

Dievčatko pripútané v autosedačke našiel v sobotu popoludní podľa polície miestny rybár visieť nad vodou dolu hlavou po tom, ako sa vozidlo zrútilo z mosta do rieky. Len 25-ročnú matku batoľaťa Lynn Groesbeckovú zo Springvillu v Utahu našli mŕtvu na sedadle vodiča.

Podľa predbežných odhadov vyšetrovateľov vozidlo spadlo do rieky Spanish Fork po tom, ako na moste narazilo v piatok asi o 22.30 h miestneho času (04.30 h SEČ) do betónového zvodidla. Na druhý deň zbadal jedenapolročné dieťa visieť nad hladinou rieky miestny rybár a o 12.30 h miestneho času (18.30 h SEČ) privolal pomoc. Dieťa previezla sanitka v kritickom stave do nemocnice v Salt Lake City, kde ho lekári stabilizovali.

Troch policajtov a štyroch hasičov, ktorí dievčatko z rieky zachraňovali, museli ošetriť v nemocnici v dôsledku podchladenia. Polícia nechcela poskytnúť bližšie informácie o prípade, kým sa stav dieťaťa nezlepší. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu