Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prvé slová Nemcovovej sexi milenky hneď po vražde: Vrahovi pozerala priamo do očí!

Nemcova priateľka Anna (23) Zobraziť galériu (8)
Nemcova priateľka Anna (23) (Zdroj: SITA)

MOSKVA – Mama, Boris je mŕtvy! Toto sú slová, ktoré adresovala Nemcova priateľka Anna svojej matke, ktorej ihneď po atentáte telefonovala. Jej matka Inna sa o ňu bojí, podľa nej chcú z Anny spraviť vinníka. Krásna ukrajinská misska bola zo streľby v šoku. Teraz je z nej korunný svedok celého prípadu, preto ju vyšetrovatelia strážia ako oko v hlave.

Vražda Borisa Nemcova vyvoláva veľa otáznikov. Útočníci ho zasiahli štyrmi ranami v piatok v noci, keď sa prechádzal neďaleko Kremľa so svojou priateľkou, 23-ročnou Annou Duritskayovou. Anna je ukrajinská modelka, ktorá je teraz v opatere ozbrojenej stráže. Stal sa z nej korunný svedok celého prípadu. V týchto chvíľach prebieha výsluch.

Iba pár minút po streľbe volala svojej matke. „Mama, zabili Borisa. Trafili ho do chrbta, padol na zem a teraz tu leží vedľa mňa,“ povedala tesne po atentáte Anna. Jej matka Inna sa teraz bojí o jej život. V súčasnosti sa nachádza pod prísnym dohľadom vyšetrovateľov. Tí jej zobrali aj mobil, preto sa jej nemôže matka dovolať.

Prvé slová Nemcovovej sexi
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Jediné, čo jej povedali vyšetrovatelia, bolo, aby sa o svoju dcéru nebála. „Nebojte sa, nie je podozrivá. Je iba hlavným svedkom. Nemôžeme ju prepustiť, pretože je korunný svedok, ale naozaj sa o ňu nemusíte báť,“ povedali jej kompetentní. Matka zastáva iný názor, podľa nej z nej chcú spraviť vinníka.

Prvé slová Nemcovovej sexi
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: reprofoto tvrain.ru)

V osudný večer bola s Borisom na večeri. „Boli na večeri a rozhodli sa ísť domov. Keď vyšli z reštaurácie, Anna chcela privolať taxi, ale Boris odmietol. Chcel sa prejsť. Pri prechádzke sa držali za ruky, keď zrazu Anna počula rany,“ povedala matka pre Daily Mail. Následne spadol opozičný politik na zem. „Boris padol na zem a Anna sa veľmi zľakla. Okamžite volala políciu a následne zavolala mne.“ Polícia dorazila na miesto činu zhruba desať minút po výstreloch.

Anna sa posťažovala, že ju z Ruska nechcú nikam pustiť. Je občiankou Ukrajiny a podľa nej má plné právo opustiť Rusko. Anna poskytla rozhovor ruskej televízii tvrain.ru cez skype. V ňom okrem iného prezradila, že streľcom do tváre nevidela. Poprela, že by mohla byť patriť medzi podozrivých. Po streľbe si išla vypýtať číslo na políciu od vodiča snežného pluhu, ktorý v tom čase prechádzal okolo.

Prvé slová Nemcovovej sexi
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: reprofoto tch.ru)

Anna sa chcela vrátiť na Ukrajinu, ale vyšetrovatelia ju nemôžu pustiť. Teraz sa bojí, že sa nebude môcť zúčastniť ani pohrebu. Momentálne je pod prísnym dohľadom, v jej blízkosti sa pohybujú minimálne dvaja muži. Pred miestom, kde ju držia, stoja ďalší strážcovia. Anna podľa posledných správ utrpela šokom čiastočnú stratu pamäte.

Prvé slová Nemcovovej sexi
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Anna a Boris tvorili pár štyri roky. Nemcov bol však stále ženatý s Raisou Ahmetovnou. Federálni vyšetrovatelia, ktorí podliehajú priamo Putinovi, vypísali odmenu tri milióny rubľov (približne 45.000 eur) za informácie o Nemcovovej smrti. Smútočného pochodu sa v nedeľu v Moskve zúčastnilo podľa polície 21.000 ľudí. Pohreb sa bude konať zajtra, 3. marca.

Prvé slová Nemcovovej sexi
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: vk.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu