Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO spanilej jazdy smrti: Islamskí teroristi vedú v klietkach 17-tich zajatcov!

Teroristi vedú zajatcov
Teroristi vedú zajatcov (Zdroj: Foto: Twitter)

KIRKÚK - Internetom koluje ďalšie šokujúce video, ktoré zverejnili teroristi z Islamského štátu. Je na ňom zachytená "spanilá" jazda islamistov a ich väzňov v klietkach. Klietky naháňajú strach, sú podobné tej, v ktorej upálili jordánskeho pilota.

Odporné a bezcitné činy, krutosť, ktorá nepozná hranice. Takto sa dajú opísať bojovníci Islamského štátu. Vrahovia sa najnovšie na internete chvália videom svojich zajatcov, ktorých zavreli do klietok a naložili na korby dodávok, na ktorých sú vlajky Islamského štátu. Sprievod potom vyrazil do ulíc.  

Pri každej klietke, v ktorej je väzeň, stojí bojovník s útočnou puškou AK-47, známou ako kalašnikov. Väzni sú oblečení v oranžových kombinézach, zajatcov okrikujú a ponižujú. 

Ako informuje denník Daily Mail, "spanilá" jazda sa údajne konala v severozápadnom irackom meste Kirkúk a prilákala mnoho ľudí. Nie je však známe, či je prítomný dav na mieste z vlastného presvedčenia a takto podporuje násilie alebo preto, že ľudia majú jednoducho strach.  

Týchto 17 kurdských zajatcov čaká zrejme podobný osud ako jordánskeho pilota, ktorého upálili zaživa v klietke. Video bolo zverejnené v sobotu, nie je známe, či sú zajatci ešte nažive.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu