Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Erika (†36) nemohla roky otehotnieť: Porodila krásne štvorčatá a prišla krutá rana!

Erica Moralesová s manželom a detičkami Zobraziť galériu (3)
Erica Moralesová s manželom a detičkami (Zdroj: Foto: Facebook)

PHOENIX - Erica Moralesová sa so svojím milujúcim manželom Carlosom usilovali dlhé roky splodiť dieťatko. Nedarilo sa im, rozhodli sa pre umelé oplodnenie. Na veľké prekvapenie a radosť sa ukázalo, že budú rodičmi hneď štyrom bábätkám. Po Ericinom pôrode však prišla strašná rana.

Na svoju novú veľkú rodinu sa manželia, ako aj ich okolie, veľmi tešili. Erica porodila zdravé detičky minulý týždeň v ôsmom mesiaci. Odrazu sa stalo veľké nešťastie. Novopečená mama tesne po pôrode zomrela. Lekári krútia hlavami, nedokážu si vysvetliť, prečo sa tak stalo.

Svoje malinké dcérky Paisley, Tracy, Ericu a synčeka Carlosa Juniora nestihla ani spoznať. Pre celú rodinu nastali neuveriteľné smutné chvíle, s nešťastným osudom sa nedokážu vyrovnať. Veľkú radosť z detičiek strieda zúfalstvo a beznádej zo straty ich mamy.

Erika (†36) nemohla roky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Pretože Carlos ostal na výchovu svojich detičiek sám, Ericina sesternica, ktorá bola zároveň jej  najlepšia kamarátka Christina, založila na sociálnej sieti stránku s výzvou na zbierku pre pomoc rodine. Otec chce štvorčatkám ich mamu neustále pripomínať a hovoriť im, ako sa na ne tešila a ako ich milovala. S Ericou boli manželmi od roku 2007.

Erika (†36) nemohla roky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

"Moja najlepšia priateľka a jej manžel Carlos sa snažili o dieťatko niekoľko rokov. S pomocou lekárov sa im to podarilo. Boli požehnaní nie jedným, ale štyrmi krásnymi detičkami. S týmto požehnaním prišla nepredstaviteľná tragédia. Moja najlepšia priateľka zomrela," povedala sestrenica pre denník Mirror a dodala: "Je to pre nás veľmi emocionálne. Mojím cieľom je, aby sme pomohli zmierniť finančné ťažkosti čo najviac, takže každý dolár pomôže. Všetko bude použité pre výchovu krásnych detičiek, za ktoré Erica bojovala a na koniec za nich položila život."  
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu