Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šok z dobrej a zlej správy: Čakáte štvorčatá a máte rakovinu!

Ashley a Andy Adamsovci budú mať so štvorčatami určite starostí nad hlavu.
Ashley a Andy Adamsovci budú mať so štvorčatami určite starostí nad hlavu. (Zdroj: Facebook)

COLORADO - Keď Ashley (23) a Andy (23) Adamsovci z amerického Colorada zistili, že budú mať štvorčatá, zostali zároveň šokovaní, ale aj vo vytržení. Ich šťastie však čoskoro zmarila srdcervúca diagnóza: nastávajúca mamička má rakovinu štítnej žľazy, ktorá sa rozšírila do lymfatických uzlín.

Vyšetrenia v 21. týždni preukázali zákerné ochorenie a Andy sa v tej chvíli takmer zosypal. Samozrejme rovnako vydesená bola aj samotná Ashley a celá jej rodina. Naviac kvôli gravidite nemohla podstúpiť okamžitú operáciu nádorov, pretože by ju štvorčatá nemuseli prežiť.

Tri dievčatká a chlapček prišli na svet s dvojmesačným predstihom a sú v poriadku. O pár týždňov neskôr sa do rúk lekárov zverila Ashley a zatiaľ to vyzerá, že zákrok dopadol úspešne. Chemoterapiu však novopečená mama odložila, aby mohla dojčiť svoje deti. Práve im vďačí za to, že žije.

"Keby sme nesplodili naše deti, neprišli by sme do nemocnice a ja by som sa včas nedozvedela, že mám rakovinu," dodáva Ashley, ktorá si ešte musí počkať, kým si ratolesti bude môcť vziať z nemocnice. Malo by sa tak stať už koncom novembra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu