Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najhoršie chvíle manželky českej TV hviezdy: Prišla o prsia!

Manželka známeho šéfkuchára Zdeňka Pohlreicha Zdeňka prišla o prsia. Zobraziť galériu (8)
Manželka známeho šéfkuchára Zdeňka Pohlreicha Zdeňka prišla o prsia.

PRAHA – Už to má za sebou! Manželka českej televíznej hviezdy a šéfkuchára Zdeňka Pohlreicha (58) Zdeňka (42) bojuje so zákernou rakovinou. Pred pár dňami podstúpila náročnú operáciu, ktorej sa mnohé ženy desia. Nechala si odstrániť prsné žľazy v oboch prsníkoch. Paradoxne jej muž zažíval väčšie muky ako ona sama.

Nevzdáva sa! Zákernú chorobu rakovinu prsníka diagnostikovali manželke najznámejšieho českého šéfkuchára Zdeňka Pohlreicha na jeseň minulého roka. I keď sa nádory po liečbe chemoterapiou zmenšili, lekári sa rozhodli pre odobratie oboch prsných žliaz.

Pred pár dňami sa tak pani Zdeňka podrobila ťažkej operácií, s ktorou by sa mnohé ženy zmierovali iba ťažko. Vážne chorá žena ešte pred zákrokom pre český Blesk.cz prezradila, že väčšie obavy než ona sama mal zo zákroku jej známy muž. „I keď na operáciu idem ja, tak ho musím upokojovať,“ zverila sa Pohlreichova  manželka, ktorá už má chirurgický úkon za sebou.

Podľa informácií českého denníka operácia dopadla našťastie dobre a Zdeňka už komunikuje. Začiatkom budúceho týždňa by ju z nemocnice mali prepustiť. Lekári manželke známej českej televíznej hviezde sľúbili, že jej časom vymodelujú nové prsia. „Vraj budem mať hrudník ako sedemnástka,“ tešila sa osudom ťažko skúšaná žena.

 

Viac o téme: Zdeňek Pohlreich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu