Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rasová nenávisť priamo na televíznych obrazovkách: Šéfkuchára Pohlreicha vyhodili z podniku ako prašivého psa

Zdeněk Pohlreich Zobraziť galériu (4)
Zdeněk Pohlreich (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Už dnes sa diváci českej Primy dočkajú poriadneho škandálu. Na televízne obrazovky sa totiž dostane nová časť obľúbenej relácie Áno, šéfe, ktorá už pred odvysielaním zburcovala celý národ. Šéfkuchár Zdeněk Pohlreich (59) sa totiž dostal do mimoriadne vyostrenej situácie, ktorá mu určite nenapadla ani v najhoršom sne.

Kým celá relácia prebiehala v pomerne zabehnutých koľajách, pri záverečnej kontrole šéfkuchárom sa odohralo niečo, čo nikto nečakal. Keď sa Pohlreich vrátil do reštaurácie, aby skontroloval, ako podnik funguje, návšteva nabrala šokujúce obrátky. Zdeněk totiž do prevádzky prišiel v prestrojení za moslimskú ženu a zahalil sa do ich typickej burky.

Keďže šéfkuchár predstieral, že nerozumie česky, obsluhujúci personál si s ním nevedel dať rady. Zavolal teda majiteľa, ktorý celú situáciu vyriešil totálne neprofesionálne. „U nás neobsluhujeme takýchto ľudí, u nás sa pozeráme do očí,“ povedal podľa českého Expresu majiteľ podniku obsluhe.

Následne sa vybral k prestrojenému Pohlreichovi, ktorého prehmatal, aby zistil, či pri sebe nemá zbraň a nakoniec ho vyhodil z podniku. Podľa českého portálu situácia postavila na nohy množstvo divákov, ktorí sa nevedia zhodnúť, či bola prudká reakcia adekvátna. Kým jedna polovica majiteľovi za prístup tlieska, druhá ho považuje za absolútnu úbohosť. 

Viac o téme: Zdeněk PohlreichÁno šéfe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu