Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Takto vyzerá matka (†38), ktorá sa upila na smrť: Na raňajky vodka, päť litrov vína denne!

 Vicky Whiteová
Vicky Whiteová (Zdroj: Foto: BBC)

LIVERPOOL - Tragický príbeh svojej manželky rozpovedal Steve Hough (43). Vicky Whiteová (†38) sa upila k smrti. Prehrala svoj boj s alkoholom, od ktorého bola závislá celých 25 rokov. Vdovec chce zverejnením smutného osudu odradiť ostatných, aby nezažili podobný zničujúci boj so závislosťou.

Vdovec rozpovedal príbeh svojej rodiny po prvých Vianociach, ktoré prežili bez milovanej manželky a mamičky. Spolu vychovávali dve deti, 17-ročného Jacka a 7-ročnú Miu.

Vicky pila na raňajky vodku a päť fliaš vína denne. S alkoholom bojovala 25 rokov, niekedy vypila obrovské množstvo alkoholu týždenne aj napriek opakovanému varovaniu odborníkov, že to môže byť pre ňu smrteľné. 

Niekoľkokrát sa pokúšala s pitím prestať, no stále do toho opäť spadla. Prejavila sa u nej recidíva, ktorá mala fatálne následky. Zlyhali jej obličky a upadla do smrtiacej kómy. V júli, dva týždne pred smrťou, začala opäť nekontrolovateľne piť.

"Ako každá rodina s malými deťmi sme aj my milovali Vianoce. Ale tento rok bol prvý bez nej a bolo to pre nás veľmi ťažké," povedal Steve a dodal: "Mia chcela na Vianoce späť svoju mamičku." Aj napriek osudu, Steve svoju manželku miloval a zastával sa jej do posledných chvíľ. "Vicky nechcela piť, snažila sa to zastaviť, nevedela to dostať pod kontrolu. Stala sa z nej iná osoba."

Keď ženu prijali do nemocnice, bola na tom tak zle, že nespoznávala ani svoju rodinu. S pitím začala ako 13-ročná, keď v parku s kamarátkou vypila dve fľaše jablčného muštu. Neustály príjem alkoholu sa podpísal pod jej výzor. Pleť a oči je zožltli.  

"Cítim sa úplne stratený. Nevedel som, ako pomôcť Vicky, keď bola nažive a teraz neviem, ako pokračovať bez nej," povedal nešťastný muž pre denník Mirror a uzavrel: "Chcem len, aby Vickyin príbeh bol poučením pre ostatných."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu