Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Katastrofálna smrť: Študent (†23) za minútu vypil 25 vodiek, mrazivé slová krátko pred tragédiou!

Humberto (vľavo) sa upil na smrť
Humberto (vľavo) sa upil na smrť (Zdroj: YouTube)

BRAZÍLIA - Dvadsaťtriročný študent z Brazílie zomrel úplne zbytočnou smrťou po tom, ako sa zapojil do súťaže v pití. Zabilo ho 25 vodiek, ktoré vypil za menej ako jednu minútu. Smutným paradoxom ostáva odkaz, ktorý krátko predtým napísal na Facebook.

Humberto Moura Fonseca sa pred pár týždňami zúčastnil nezmyselnej hry, ktorej cieľom bolo vypiť čo najviac v čo najkrajtšom čase. Študentovi Univerzity Julia de Mesquita v juhozápadnej Brazílii sa tento nápad ale kruto vypomstil. Po tom, ako do seba hodil 25 panákov vodiek za ani nie šesťdesiat sekúnd, sa mu urobilo zle a skolaboval.

Fonsecu a pár ďalších mladíkov okamžite previezla sanitka do nemocnice, no ešte počas prevozu mladík skonal. Lekári ako príčinu úmrtia potvrdili otravu alkoholom. Ďalší traja ľudia ostávajú hospitalizovaná na jednotke intenzívnej starostlivosti.

"Humberto bol zo súťaže nadšený a s kamarátmi sa do nej bez váhania zapojil. No len čo dopil posledný pohárik, odpadol," povedal spolužiak Rodrigo Pancetti. Nebohý dokonca krátko pred svojou smrťou citoval na Facebooku motto ruského básnika Vladimira Majakovského, ktoré znie: "Je lepšie umrieť kvôli vodke, ako z nudy." Bohužiaľ sa tieto slová v prípade Moura naplnili do bodky. Po mladíkovi smúti jeho brat aj zvyšok rodiny.

Brazílske médiá informovali, že prípadom sa už zaoberá polícia, ktorá pátra po organizátoroch nebezpečnej súťaže. Majú nimi byť starší vysokoškoláci, ktorých po dolapení čaká obvinenie zo zabitia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu