Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Churchill mučil tri dni svoju manželku: Opísala detaily hrôzy, z ktorých mrazí!

David po troch dňoch mučenia zobral June do nemocnice, dom podpálil Zobraziť galériu (5)
David po troch dňoch mučenia zobral June do nemocnice, dom podpálil (Zdroj: Foto: liverpoolecho.co.uk)

LIVERPOOL - Peklom si prešla matka šiestich detí June Churchillová (52). Nečakane sa stala väzenkyňou svojho manžela Davida (52), s ktorým už nežila. Niekoľko dní ju surovo mučil, bil a bodal nožom. Aby toho nebolo málo, pokúsil sa jej podrezať hrdlo a podpálil ich dom. Z detailov surovosti mužovho besnenia behá mráz po chrbte.

Upozornenie. Článok obsahuje fotografie, ktoré nie sú vhodné pre maloletých a citlivé povahy.

Britským mestom otriasa šokujúca udalosť. Do domu, v ktorom kedysi David Churchill (52) so svojou manželkou June (52) žil, vtrhol a v spálni ju brutálne napadol. "Bol na konci mojej postele s tou veľkou, lesklou sekeru a s taškou káblových zväzkov," opisuje žena desivé okamihy a dodáva: "Stál nado mnou a povedal – Dobre, môžeme to urobiť po dobrom alebo po zlom."

Neskutočne chvíle hrôzy prežívala June počas troch dní, čo ju manžel držal v zajatí a mučil. "Bolo to ako v horore. Mala som pocit, akoby som sa chystala zomrieť. Množstvo krvi tieklo z mojej hrude a krku. Bol to šok ochromený bolesťou, cítila som, že odchádzam. Myslela som, že môj čas vypršal. Mohol ma zabiť v každom okamihu," opísala pre liverpoolecho.co.uk.

Churchill mučil tri dni
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: liverpoolecho.co.uk)

Z činov, ktoré nepríčetný taxikár páchal na svojej manželke, s ktorou už nežil v spoločnej domácnosti, doslova mrazí. June zaviazal oči, zapchal ústa, priviazal k posteli a zaťal sekerou do hrudníka. Všetky zranenia, ktoré jej ďalej spôsoboval, si beštia v ľudskej koži zapisovala. Na konci svojho mučivého trýznenia ju odtiahol do kúpeľne. June sa bála, že jej na koniec odsekne hlavu, pretože ju surovo držal za vlasy a potiahol nožom po krku. Našťastie, rany neboli hlboké, preto žena útoky šialenca prežila. Krv však bola všade navôkol. Aby toľko nekrvácala, David jej kázal upchať rany tričkom.

Churchill mučil tri dni
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: liverpoolecho.co.uk)

Po hodinách krutého zaobchádzania naložil doráňanú ženu do taxíka a odviezol do nemocnice. Pred tým polial ich kedysi spoločný dom alkoholom a podpálil ho. Žene sa celý čas vyhrážal, aby o jeho mučivých skutkoch nikomu nehovorila. Celý čas dokonca posielal smsky jej deťom, že je v poriadku, nech sa o ňu neboja.
  

Churchill mučil tri dni
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: liverpoolecho.co.uk)

Agresor sa chcel žene pomstiť pravdepodobne za to, že na neho podala trestné oznámenie kvôli násiliu, ktoré na nej páchal už skôr. Churchilla zajali v júni v jeho dome v Norfolk Drive len niekoľko hodín po tom, čo na June zaútočil. Polícia ho zatkla, pretože ju škrtil a bil do tváre. Muža prepustili na kauciu s podmienkou, že sa bude manželke vyhýbať. To odignoroval a vtrhol do ich kedysi spoločného domu.     

Juneina rodina teraz ďakujem bohu, že útok prežila. Lekári hovoria doslova o zázraku. Utrpela šesť hlbokých rán na hrudníku, zlomeniny hrudnej kosti a lebky a mnoho modrín. "Doktori hovorili, že to bol jeden z najhorších prípadov, ktoré kedy videli. Nemohli uveriť, že v skutočnosti prežila," povedala 25-ročná dcéra Rachel. June sa zotavuje a momentálne žije u nej. Poisťovňa žene za zhorený dom nechce nič vyplatiť, pretože požiar založil manžel.

Churchill mučil tri dni
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: liverpoolecho.co.uk)

 



 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu