Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Súd nariadil vysťahovanie dôchodcu (84): Jeho masť susedom príliš páchla!

(Zdroj: archív)

BONN - Nemecký dôchodca Volker D. sa musí po 54 rokoch vysťahovať zo svojho bytu v Bonne. Jeho susedia si pred súdom vydobyli, že opustí bytovku, pretože sa po chodbe šíri smrad z jeho konskej masti!

Podivný rozsudok nad dôchodcom, ktorý má problémy s kĺbmi, zaujal aj médiá. Redaktori nemeckého denníka Bild sa muža rozhodli navštíviť priamo v jeho byte. Na chodbe ani v kúpeľni, v ktorej má odloženú konskú masť, však nebolo cítiť žiadny zápach.

„Chcem tu zostať,“ smutne poznamenal Volker D. „Mám tu všetko za rohom – lekára, lekáreň i supermarkety, dodal dôchodca, ktorý chce proti rozsudku podať odvolanie. „Trpím atritídou a konský balzam mi pomáha od bolesti,“ povedal starý muž.

Podľa susedov však ostrú vôňu konského balzamu bolo cítiť na chodbe, tiahla z jeho bytu a oni ten zápach už nemohli vydržať. Pre Armina Hoffmanna (83), kamaráta dôchodcu, je však rozhodnutie súdu absolútne nepochopiteľné, keď ani znalec na chodbe neidentifikoval žiadny osobitý zápach. „Nie je dôvod, aby sa musel z bytu vysťahovať,“ obhájil svojho kamaráta Armin Hoffmann.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu