Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Kurióznej nehody z Čiech: Opel ostal zapichnutý v strede rozbúrenej rieky!

Opel Astra ostal zaparkovaný uprostred rieky Zobraziť galériu (3)
Opel Astra ostal zaparkovaný uprostred rieky (Zdroj: Foto: HZS JHČ)

STRAKONICE – Českí policajti museli v utorok vyštartovať k naozaj kurióznemu prípadu. Zavolal im svedok a tvrdil, že uprostred rieky stojí zaparkované auto bez vodiča. Ako sa tam dostalo je doteraz záhadou.

Auto stálo doslova zapichnuté po prúde rieky Volyňky v obci Strunkovice v blízkosti Strakoníc prednou časťou. Otázne je, ako sa tam dostalo. Opel Astra mal totiž stihnuté okná a žiadny vodič ani svedok nebol po blízku.   

FOTO Kurióznej nehody z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: HZS JHČ)

"K dopravnej nehode došlo tak, že neznámy vodič pri obci Strunkovice nad Volyňkou pri jazde po účelovej komunikácii k brodu vošiel do rieky, kde havaroval. Po príchode polície na miesto nehody sa vo vozidle ani v jeho tesnej blízkosti nikto nenachádzal a na tomto bola umiestnená registračné značka z iného automobilu," povedala pre denník Blesk hovorkyňa strakonickej polície Jaromíra Nováková.

FOTO Kurióznej nehody z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: HZS JHČ)

Na miesto dorazili hasiči, ktorí auto zabezpečili. Neunikali z neho žiadne prevádzkové kvapaliny a pomocou žeriava ho vytiahli na vozovku. Potom Opel naložili na auto odťahovej služby a odišli. Policajti na prípade pracujú a hľadajú svedkov nehody.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu