Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pátranie po Eliške (†9) skončilo najsmutnejšie ako mohlo: Našli mŕtve telíčko, niekto ju zabil!

Eliška Kožnerová Zobraziť galériu (5)
Eliška Kožnerová (Zdroj: Foto: Facebook)

KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ - Polícia dnes našla nezvestné deväťročné dievčatko mŕtve, povedal šéf chomutovskej kriminálky. Dieťa kriminalisti našli za mestom v lesíku. Večer potvrdili, že dieťa zomrelo násilnou smrťou a prípad vyšetrujú ako vraždu.

Matka zavraždeného dievčatka napísala na facebook odkaz vrahovi jej dcérky. "Ty zmrde...ty chcipnes..ja te vlastnorucne zabiju.za to ze si ublizil moji holcicce...nikdy sesmirim s tim co se stalo.dekuji vsem za podporu.ale moje jedina holcicka uz se mi nikdY nnevratiiiiii.boli to moc," napísala doslovne Alena na svoj profil.

Policajti prehľadávajú miesto nálezu a obhliadajú telo obete, povedala krajská policajná hovorkyňa Alena Bartošová. Deväťročné dievčatko bolo nezvestné od utorka, keď sa nevrátila zo školy.

Na mieste podľa Bartošovej pracuje výjazdová skupina krajských kriminalistov. Prvé oddelenie krajskej kriminálky zvyčajne vyšetruje násilné úmrtia. Podrobnosti ani možnú príčinu smrti Bartošová neuviedla.

"Telo dieťaťa dnes našli policajti v okolí Klášterca nad Ohří. Na mieste obhliadame telo. Zároveň pracujeme na identifikácii obete," povedala Bartošová. Z databázy nezvestných osôb už polícia dievčinu vyradila.

Polícia pokračuje v objasňovaní prípadu, zatiaľ ho vraj nespája s inou kauzou - štvrtkovým únosom inej neplnoletej dievčiny v okolí Mosta. V tejto súvislosti pátra po mužovi stredného veku, ktorý je podozrivý, že vo štvrtok v okolí Mosta prinútil dievča nasadnúť do vozidla neznámeho typu tmavej farby a neskôr ho vysadil v okolí Chomutova.

Eliška odišla do školy

Mama deväťročného dievčatka prežívala nepredstaviteľný strach. Jej dcérka odišla v utorok ráno do školy, no po vyučovaní sa už nevrátila. "Najhoršia noc v mojom živote, najdlhšia. Nikomu to neprajem, snáď to všetko dobre dopadne a moje jediné najkrásnejšie dievčatko bude zasa so mnou," píše na sociálnej sieti nešťastná mama Alena.

Po dievčatku polícia intenzívne pátrala. Prehľadávali celé okolie a nad územím prelietaval aj vrtuľník. Podarilo sa nájsť iba topánočku, ktorú mama s babkou spoznali. Alena sa zrútila. Podľa medializovaných informácií po dievčatku pátralo okolo dvesto policajtov a hasičov, ale aj stovka dobrovoľníkov. Rodina vytlačila plagáty s Eliškiným portrétom a mestský rozhlas verejne hlásil správu o zmiznutí.

Pátranie po Eliške (†9)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Eliška Kožnerová je vysoká približne 130 centrimetrov, má štíhlu postavu, svetlohnedé dlhé vlásky a modré oči. V čase zmiznutia mala na sebe biele tričko s dlhým rukávom, na ktorom je v oblasti hrudníka motív mačky s mašličkou. Pri sebe mala aj kockovanú košeľu modročiernej farby, modré džínsové nohavice a ružové topánky po kotníky.  Dievčatko malo so sebou aj čiernu školskú tašku, na ktorej sú biele čiary.  

Eliška so svojou mamou Alenou
Zobraziť galériu (5)
Eliška so svojou mamou Alenou  (Zdroj: Foto: Facebook)

Cez víkend oslávila narodeniny

Dievčatko oslávilo cez víkend deviate narodeniny. Má ešte brata Martinka. S Eliškiným otcom Alena nežije. Povedala však, že s ním má dobré vzťahy.

"Neviem, či je to fáma, ale údajne bola videná, ako odchádza s nejakým chlapom," napísala mama na sociálnu sieť. Muž mal vraj čierne tričko s dlhým rukávom a otrhané džínsy. Alena nevie, či ho jej dcérka poznala. "Nechápem to, snažila som sa učiť ju, aby nikdy nikam nechodila. Bojím sa, že ju uniesol," hovorí zúfalá mama a dodáva, že jej najväčším prianím je, aby sa dcérka vrátila živá a zdravá.

Pátranie po Eliške (†9)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

 

Pátranie po Eliške (†9)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu