Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Študentka (21) a jej priateľ sa vybrali do reštaurácie: Čašníčka im v sekunde zmenila život!

Číňanka začala horieť uprostred reštaurácie
Číňanka začala horieť uprostred reštaurácie (Zdroj: Foto:YOU TUBE)

HEYANG - Neuveriteľné peklo zažila 21-ročná študentka. Vybrala sa do reštaurácie so svojím kamarátom. Neskúsená čašníčka nešikovne dolievala tekutý podpaľač na uhlíky do grilu. Tie sa behom sekundy vznietili a začali šľahať obrovské plamene. Úbohá študentka skončila s vážnymi popáleninami v nemocnici.

Mladá žena sa vybrala s priateľom do samoobslužnej reštaurácie. Čašníčka im priniesla suroviny, ktoré si mali sami opiecť na malom grile. Nebol však dostatočne rozpálený, preto zavolali čašníčku, ktorá v reštaurácii pracovala len jeden mesiac. 

Na videu je zachytené, ako na uhlíky do grilu prilievala Shan tekutý podpaľač, pričom hneď na začiatku je jasné, že to nedopadne dobre. Jej nerozvážnosť spôsobila vzbĺknutie plameňa, ktorý zasiahol zákazníčku. Tá spadla na zem a v bolestiach kričala. Kamarát si pohotovo vyzliekol tričko a intenzívne pomáhal uhasiť ju.  

Po tom, čo vznikol požiar, Shan v panike hodila na stôl ešte celú bandasku s horľavou látkou, ktorú držala v rukách a utiekla. Ako informuje denník Daily Mail, zákazníčku previezli s ťažkými popáleninami do nemocnice. Popáleniny druhého stupňa na hlave a krku utrpel aj jej priateľ, čašníčka mala zranenia najľahšie. Prípadom sa zaoberá polícia, Shan sa vyjadrila, že ju nenapadlo, že by sa také niečo mohlo stať.

Upozornenie. Video nie je určené pre maloletých a slabšie povahy.

Študentku podpálila čašníčka - Čína

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu