Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zvrátenosť na detskom ihrisku v Humennom: Peter (26) zisťoval, ako sú dievčatá (9,12) vyvinuté

Peter a jedna z obetí s mamou Zobraziť galériu (3)
Peter a jedna z obetí s mamou (Zdroj: foto: tv joj)

HUMENNÉ - Ďalší odporný prípad riešia prešovskí policajti. Peter si na detskom ihrisku vyhliadol dve dievčatá (9,12), prisadol si k nim a začal s neprístupnými praktikami. Teraz čelí obvineniu zo zločinu sexuálneho zneužívania.

Mladík prišiel cez víkend na detské ihrisko vedľa školy v obci Udavské, kde sa dievčatá hrali. "Tento Humenčan si sadol medzi dievčatá a pod zámienkou šteklivosti ich cez tričko začal hladkať po tele, začal im odťahovať tričko s tým, že sú viac vyvinuté," opísala hovorkyňa prešovských policajtov Jana Migaľová. 


Prečítajte si aj:

Dvaja Afganci si "podali" chlapca (14) na plavárni: V šatni mu pripravili sexuálne peklo


"Začalo to nevinne. S tým, že sa s nimi začal hrať, pýtal sa, ako sa volajú, kde bývajú. Potom sa pýtal, či sú šteklivé, začal ich kontrolovať, ako sú vyvinuté. Začal im pozerať pod tričko a osahávať intímne miesta," povedala mama 9-ročného dievčaťa pre televíziu Joj. Dievčatá sa snažili od mladíka ujsť, no prenasledoval ich. Deti sa zverili jednej z matiek a tá okamžite zalarmovala políciu. "Peter bol krátko po tomto konaní zadržaný policajnou hliadkou. Neskôr po vykonaní potrebných procesných úkonov bol muž umiestnený do cely policajného zaistenia," doplnila Migaľová. 

Zvrátenosť na detskom ihrisku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Podľa matkiných slov obetí úchyláka môže byť viac, na políciu podľa nej chodia v podobnej veci vypovedať viacerí rodičia. Vyšetrovateľ obvinil 26-ročného Petra zo zločinu sexuálne zneužívanie, kde mu v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov. Vyšetrovateľ už spracoval podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie, s ktorým sa prokurátor stotožnil. O Petrovom ďalšom osude rozhodne súd.  

 

 

 

Viac o téme: PieskoviskoDievčatáúchylákHumenné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu