Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Ruská rozparovačka (68) sa priznala k hororovým vraždám: Kvôli sláve a pľúcam obetí!

Babička rozparovačka Zobraziť galériu (2)
Babička rozparovačka (Zdroj: Youtube/Lovely star)

PETROHRAD - Pred desiatimi rokmi sa manžel Tamary Samsonovej niekam záhadne vyparil. Od toho dňa si dôchodkyňa začala viesť podrobný denník plný krvavých zážitkov. Doma ju prezývajú „Babička rozparovačka“ a žiadne z vnúčat by sa ju neodvážilo pobozkať na ústa. Má vraj totiž poriadne ostré zuby.

Polícia v ruskom Petrohrade sa aktuálne zaoberá vyšetrovaním záhadných sériových vrážd. Spojených s kanibalizmom a okultnými praktikami. Ruska Tamara Samsonova (68) je podozrivá z vraždy viac ako 11 dôchodcov. Bývalá hotelová pracovníčka bola koncom júla zatknutá po tom, ako ju bezpečnostná kamera zachytila pri vynášaní podozrivých plastových vriec s neznámym obsahom uprostred noci  z paneláku.

Mrazivé priznanie obete po útoku kanibala: Najprv pohrýzol vnučku a potom chcel zjesť mňa!

Podľa polície vrecia obsahovali časti tela dôchodkyne Valentiny Ulanovej (79), s ktorou Samsonova žila ako jej opatrovateľka. O tri dni od kamerového záznamu našli policajti jej trup s jednou nohou a ramenom pri neďalekom rybníku. Po zadržaní Samsonovej objavila polícia v jej byte denník, v ktorom detailne zaznamenala priebeh hororových vrážd. „Zabila som podnájomníka  Voloďa, v kúpeľni som ho nožom rozrezala na kusy, ktoré som zabalila do igelitových vriec a vyhodila preč,“ opísala jednu z vrážd, ktorej motívom mali byť neumyté poháre. Okrem týchto drastických skúseností si do denníka zapisovala aj celkom bežné a nudné udalosti ako zlý spánok či pitie kávy.

VIDEO Ruská rozparovačka (68)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Lovely star)

Obludná úchylka

Polícia teraz vyšetruje, či dôchodkyňa časti obetí aj skonzumovala, ale podľa vyšetrovateľov boli pľúca obetí po smrti odstránené. Polícia sa domnieva, že padli za obeť Samsonovej úchylke. Ako uvádza Daily Mail, Samsonova holdovala aj čiernej mágii a obľubovala knihy s astrologickým zameraním, mohlo teda ísť aj o okultné vraždy. Svoju poslednú obeť pravdepodobne predávkovala liekmi na spanie, kým ju potom ešte zaživa rozrezala pílkou na kusy.

Vyšinutá Samsonova pred vyšetrovateľmi vyhlásila, že jej najviac chutili pľúca. Aktuálne však vyšetrovatelia zhromažďujú dôkazy a informácie o starých nevyriešených vraždách, pri ktorých boli obete rozrezané na kusy. Napríklad, pred 12 rokmi bolo bezhlavé a beznohé mužské telo nájdené na rovnakej ulici, ako býva Samsonova a dôkazy vedú do bytu podozrivej kanibalky.

Na súd čakala desať rokov

Samsonova je tiež podozrivá zo smrti svojho manžela, ktorý bez stopy zmizol v roku 2005. Detektívi však pred uzavretím prípadu nechcú zverejňovať príliš veľa podrobností. Navyše, Samsonova sa správa veľmi podivne. Novinárom posiela vzdušné bozky a súčasne vyhlasuje, že sa hanbí za to, že prišli a „všetci v meste o tom teraz budú vedieť.“

Napokon však „rozparovačka“ dodala, že sa na tento súd pripravovala už desať rokov a vraždy vykonala naschvál. Na súde vyhlásila, že je vinná a zaslúži si trest. Vraždila, aby bola slávna a k svojim činom sa pri policajnom vyšetrovaní priznala. V byte, kde mala zavraždiť najmenej 11 ľudí, polícia tiež objavila pílku na železo, nôž a v kúpeľni stopy po krvi. Pre vyšetrovateľov, ktorá stále pátra po hlave poslednej z obetí, je Samsonova tvrdý oriešok a majú z nej rozporuplný dojem. Je vraj buď príliš hlúpa, alebo oveľa inteligentnejšia, než vyzerá.

Viac o téme: Tamara SamsonovaKanibalkaBabička rozparovačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu