Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladíka štvala neschopná polícia: Zabil Patrika (†27), lebo mu znásilnil sestru!

 Akram so sestrou Aliou Zobraziť galériu (4)
Akram so sestrou Aliou (Zdroj: Foto: bild.de)

NEUENBERG - Nemeckom otriasol prípad brutálnej vraždy, páchateľovi (17) však veľa ľudí fandí a drží mu palce. Akram surovo dobodal Patrika (†27) po tom, čo mu znásilnil sestru. Polícia násilníka márne hľadala, bratovi sa to podarilo a pomstil sa mu najkrutejším spôsobom.

Neuveriteľným prípadom sa zaoberajú nemeckí policajti. Ako informuje welt.de, Patrik pred niekoľkými dňami prepadol na poľnej ceste a znásilnil Akramovu sestru Aliu (26). Násilníka sa jej bratovi Akramovi podarilo vypátrať a všetko mu zrátal aj s úrokmi. Na prekvapenie, v súčasnosti s ním sympatizuje stále viac ľudí, aj keď Patrika brutálne zavraždil.

Polícia po neznámom páchateľovi, ktorý znásilnil Aliu, pátrala, no bratovi bolo hneď jasné, kto to urobil. Vymyslel rafinovaný plán ako ho nájsť a stretnúť sa s ním.

Mladíka štvala neschopná polícia:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: welt.de)

Akram kontaktoval Patrika pomocou aplikácie WhatsApp. Z minulosti o ňom vedel, že užíva drogy a že je od nich závislý. Navrhol, že mu nejaké drogy predá, na parkovisku pri nemeckom Neuenbergu pri francúzskych hraniciach.

Mladíka štvala neschopná polícia:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: welt.de)

Cesta sa však pre Patrika stala osudnou. Na parkovisku na neho čakal Akram so svojím otcom a kamarátom. Muža tam brutálne zavraždili. Celkovo mu zasadili 23 rán.

Patrik Aliu poznal zo školy, polícii bol známy kvôli rôznym majetkovým trestným činom. Ukrýval sa pred zákonom. Neďaleko francúzskych hraníc prespával v starom Volkswagene Polo.

Mladíka štvala neschopná polícia:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: welt.de)

Tínedžer sa k brutálnemu činu priznal a zobral vinu na seba. Povedal, že keď útočil, cítil veľmi veľký hnev. Keďže je ešte neplnoletý, trest odňatia slobody by nemal presiahnuť desať rokov. Z vraždy sú podozriví aj Akramov 21-ročný kamarát a jeho 48-ročný otec.

Alia zavesila minulý týždeň na sociálnu sieť svoju fotku s bratom, ku ktorej pripojila nápis: "Milujem ťa, Akram, si najlepší brat, akého si môžem priať."

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu